fbpx
Karrierközpont
Slider

MEGHÍVÓ – ELTE Sikerek előadássorozat

Hírneves, ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről azon az előadássorozaton, amelyet „ELTE Sikerek” címmel rendez az ELTE Alumni Központ: a sorozat következő előadója Winkler Márta pedagógus lesz.

Időpont: 2018. november 21. 18:30

Helyszín: 1053 Budapest, Egyetem tér 1-3. (ELTE Aula Magna)

Winkler Márta gyerekkori élményei mintájára alapította iskoláját. Ennek légköre alkotó és teremtő műhelyként él benne. A vidámságot, a sokféle mozgást, minél színesebb életvitelt, életritmust kívánta az iskola mindennapi életébe beleszőni. Kiművelni a gyerekeket az öröm képességére, ahogy azt az ő szülei tették vele, és az évek során szokássá érlelni bennük az örülni tudást. Emellett a gyerekekben felfedezett lehetőségeket, “indításaikat” figyelte, kutatta, s ha rádöbbent azokra, féltve őrizte és hasznosította. A tudás átadásában, megszerzésében szigorú és következetes volt, és jelenleg is az, magához is, és a gyerekekhez is, hiszen a mai napig találkozik tanítókkal, hallgatókkal. Az együttélés szabályait, mindnyájunk kiegyensúlyozott életének alapját a nyugalmas, fegyelmezett és nagyon szeretetteljes légkörrel fogadtatta el a mindenkori gyerekekkel.Vallja, hogy a nekik való dinamikus iskolai élet megteremtése és teljessé tétele a pedagógus “kiművelő” erejétől függ.

Az ELTE Sikerek előadássorozat keretében részleteket hallhatunk az előadók munkásságáról, legfrissebb törekvéseiről, eredményeiről, esetenként megtudhatjuk azt is, ki hogyan emlékszik vissza az egyetemen töltött évekre, oktatókra. Milyen szerepet játszott az életében, a karrierje későbbi alakulásában az ELTE? Milyen útmutatást javasolna azoknak, akik most építik a saját vagy gyermekük karrierjét? Az előadások végén lehetőség nyílik kérdések feltevésére is.

A sorozat védnökei: Dr. Borhy László rektor; Dr. Scheuer Gyula kancellár; Dr. Berend T. Iván tiszteletbeli védnök, az MTA korábbi elnöke; Dr. Hudecz Ferenc fővédnök, korábbi rektor.

A rendezvény ingyenes, de regisztrációköteles!

Ne maradjon le egyéb rendezvényeinkről, a regisztrált ELTE Diplomások az alumni programokról időben értesülnek.

Online is regisztrálhat az elte.hu/alumni oldalon!

Regisztráció Winkler Márta előadására

ELTE Alumni Központ 2018.