fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Meghívó az ELTE Nyugdíjasai részére

Kedves Nyugdíjasunk! Sok szeretettel várjuk az ELTE Nyugdíjas Klub rendezvényére, mely az ELTE Alumni Szervezet és az ELTE Közalkalmazotti Tanács támogatásával valósul meg.

A VI. ELTE Nyugdíjas Találkozó 2016. október 13-án, csütörtökön 15 órai kezdettel az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kar aulájában (1075 Budapest, Kazinczy u. 23-27.) kerül megrendezésre.

A találkozón a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezért kérjük, hogy részvételi szándékát a lenti adatlap kitöltésével jelezze!

Az ELTE Nyugdíjasainak Klubja 2011 októbere óta működik az ELTE Alumni Szervezet keretén belül, annak egyik Alumni Tagozataként. Programjairól a https://alumni.elte.hu honlapon olvasható bővebb tájékoztatás. Ha még nem tagja az alumni szervezetnek, kérjük, REGISZTRÁLJON, és jelölje be ezt a tagozatot. Ha már tag, akkor adatait ITT FRISSÍTHETI!

Jó egészséget kívánva tisztelettel és örömmel várjuk a találkozóra.

Dr Mezey Barna
rektor

 

Amennyiben módja van rá, kérjük támogassa a tehetséges, rászoruló egyetemi hallgatókat! Az adományokat “Tehetséges, rászoruló hallgatók” megjelöléssel kérjük az ELTE Alumni Alapítvány számára átutalni. Köszönjük.
Székhely: 1056 Budapest, Szerb u. 21-23., Adószám: 18133442-1-41, Számlaszám: MKB 10300002-10408814-49020010

 

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK, RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZZE!

Ha e-mail címmel nem rendelkező vendég nevében is szeretne regisztrálni, kérjük, a név mezőben a saját neve után, vesszővel elválasztva sorolja fel a neveket!