fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

KÉPEZD MAGAD PROFI KARRIER-ÉPÍTŐVÉ!

A karriermenedzsment fontos skill, tanuld meg tőlünk!

Kredites, tömbösített órák keretében…

Állj készen az álláskeresésre már az egyetemi évek alatt! Amellett, hogy tömbösített órák keretében gyakorlati tudást szerezhetsz a munkaerőpiacon hasznosítható ismeretekről, a 10 szabadon válaszható kreditedből is letudhatsz párat!

Így tudod felvenni az órákat: A Karriermenedzsment közismereti / szabadon választható kurzus, VKN kódon találod meg a Neptunban, vagy úgy, hogy rákeresel a karriermenedzsment szóra.

Itt megtalálod a kurzusleírásokat is!

Helyszín: Az ELTE Karrierközpont képzőterme: ELTE BTK, 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A, -123

Karriermenedzsment előadások

A „Hogyan tovább?” előadássorozat  munkaerő-piaci és magánéleti vonatkozásban vizsgál alkalmanként egy-egy, főként fiatal felnőtteket érintő témát. Volt már szó időgazdálkodásról, szerencséről, stresszkezelésről és arról is, hogyan érdemes felkészülni a vizsgákra vagy egy állásinterjúra.

Február 10-én az önbizalom növelése lesz a téma, tavasszal pedig kifejezetten az álláskeresés kerül középpontba. Az előadásokon hasznos praktikákat sajátíthatsz el, amelyekkel felvértezheted magad akár az egyetemi megmérettetésekre, akár az álláskereséssel járó stresszhelyzetekre.

 

Időpont: Február 10., 18:00, majd március 10., 18:00.

Helyszín: ELTE BTK Kari Tanácsterem, 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A

 

SZEMÉLYES, INGYENES TANÁCSADÁS

Beszélgettél már hozzáértővel arról, hogyan képzeled a jövőd? Jelentkezz be szakpszichológusunkhoz, ha bizonytalan vagy abban, merre vezet az utad a munkaerőpiacon, vagy konkrét kérdéseid vannak arról, hogyan szerezheted meg magadnak az áhított pozíciót.

Időpontfoglalás: limpar.imre@karrier.elte.hu

Online tanácsadás: Tanácsadónk a kérdéseket levélben is várja a fenti e-mail címen.

 

Bővebb információ az ELTE Karrierközpontról:

karrierkozpont.elte.hu 

info@karrier.elte.hu

facebook.com/ELTEKarrierkozpont

Ezt olvastad már?

Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban

Bekapcsolódnál a tevékenységünkbe, netán már most is önkénteskedsz valahol? Váltsd kreditre! A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, történetével, jellegzetességeivel, az önkéntes tevékenység és a munkaerőpiac kapcsolatával. A hallgatók emellett egy 30 órás terepmunkán is részt vesznek egy választott fogadószervezetnél, ahol különféle projektfeladatokat látnak el. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»

Üdv újra itt!

Üdv újra a „pihenés” heteiben! Nincs sok órád, és szeretnéd valami hasznossal tölteni az idődet? Böngészd végig a Karrierközpont oldalát és kösd össze a kellemeset a hasznossal! Tovább ›»

Te és a céljaid, avagy 10 dolog az életről és a céljainkról

Mindannyiunkra jellemző, hogy révbe szeretnénk érni, mind szakmailag, mind magánéletileg, aminek eredményeképp aztán egyfajta kiteljesedést élhetünk meg. Kevesen tudjuk azonban, miként lehet hatékonyan és eredményesen célokat, főleg személyre szabott célokat kitűzni. Többek között ezzel foglalkozunk a következő „Hogyan tovább?” előadáson, március 10-én. Tovább ›»

Állást keresni egyszerű. Találni már nem. Szánj 10 percet a karriermenedzsmentre

Kedves Hallgatónk! Talán most is épp azon jár az eszed, hogyan találd meg a következő neked való gyakornoki programot vagy karrierlehetőséget. Tudod, hogyan kell követni álmaid cégeit a közösségi oldalakon. Látogatod karrieroldalaikat, akár a mobilodon is. De kihozod ebből a maximumot vagy az egész csak felesleges időpocsékolás? Keresni egyszerű. Találni már nem. Tovább ›»