Karrierváltás a Lexmarknál német nyelvtudással

Kiválóan beszélsz németül, de még nem tudod, hogy hol szeretnél dolgozni az egyetem után? A Lexmark előadása neked szól! Csatlakozz Teamsen német nyelvű, online előadásukra május 15-én 17:00 órától!

Időpont: 2023. május 15. (hétfő) 17:00 óra
Felület: online, Microsoft Teams
Az előadásra a meghívót május 15-én délelőtt küldjük a regisztráció során megadott email címre (javasoljuk az eleve a Microsoft Teamshez használtat.)

A Lexmarkról: Our Competence Center in Budapest has opened in 2008 and plays a strategic role in Lexmark’s life with approximately 400 colleagues on-board. Why have they chosen Lexmark? We're offering complex, E2E positions with added-value tasks in a cooperative corporate culture and supportive managers. Long-term, stable job opportunities and internal career path. Flexible, hybrid working schedule, extensive benefit package and NET cafeteria amount. Sport events, family days, volunteer activities and more.
 
Előadó: Bedők-Szenczi Renáta vagyok, német nyelvtanári szakon végeztem két évvel ezelőtt. Tavaly úgy döntöttem, hogy pályát módosítok, és szeretném magasabb szinten használni a német nyelvtudásomat. Így találtam rá a jelenlegi pozíciómra a Lexmarknál, amiről bővebben fogok nektek mesélni. Az előadásomban először is egy rövid áttekintést adok a tanítástól a Lexmarkhoz vezető utamig, majd bemutatom a cégünket, illetve, hogy pontosan mivel is foglalkozom itt. Végül megosztom veletek azokat a lehetőségeket, amik rendelkezésre állnak itt nálunk a vállalatnál, és egy kis bepillantást nyerhettek a budapesti irodánkban zajló életünkbe is. 

Regisztráció