fbpx
Karrierközpont
Slider

Karriertükör 2013

Az ELTE Karrierközpont tapasztalt szakértőinek közös munkájaként immár negyedik alkalommal gyűjtöttük csokorba számodra a legfontosabb tudnivalókat, amelyek közelebb visznek a megfelelő állás megtalálásához. Bízunk abban, hogy az általunk hasznosnak vélt alapvető információk teljesebb képet nyújthatnak számodra a tudatos karriertervezés, valamint a munka világába történő sikeres belépés terén.

A kiadvány anyagait álláskeresőknek, elhelyezkedés előtt állóknak szántuk – így neked szól, ha valaha munkába szeretnél állni, akár szakmai gyakorlatosként az egyetem alatt, akár frissdiplomásként az államvizsgát követően.

A Karriertükröt használatra terveztük! Törekedtünk arra, hogy a válogatott szakmai anyagok – amellett, hogy pontos útmutatást nyújtanak – megőrizzék „közérthetőségüket”, közvetlenségüket. Célul tűztük ki, hogy a legfontosabb információk egyszerűen áttekinthetőek legyenek, mind az egyes fejezeteken belül, mind a kiadvány egészének szerkezetét tekintve.

A fejezetek a munkakeresés első lépéseitől kezdve, annak folyamatát követve haladnak az álláskeresésen, az állásinterjúkon át egészen Minden fejezetben igyekeztünk a legfontosabb információk mellett azokat a praktikus tanácsokat is összegyűjteni, amelyek sokszor a legtöbbet jelenthetik egy-egy munkát kereső számára az adott élethelyzetekben. Idei kiadványunk az elmúlt évek tapasztalatai és a hallgatói megkere¬sések nyomán újabb fejezetekkel, naprakész címlistákkal, hivatali elérhetőségekkel bővült.

A kiadvány itt megtekinthető:

karriertukor_2013