Karriernap Online 2021

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most és tarts velünk április 28-29-én! Beszélgess, tájékozódj és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját!

Karriernap Online 2021

Itt a helyed, tarts velünk!
ELTE Karriernap Online
2021. április 28–29-én 13–18 óra között!

For English version click here!

A járványügyi helyzetre reagálva idén tavasszal még csak ki sem kell mozdulnod otthonról: a Karriernapot Microsoft Teams-en tartjuk.

Regisztrálj az űrlap kitöltésével, majd figyeld a Teams-t: április 28-án számodra is meg fog jelenni a Karriernap Csoport, ahol már várnak majd kiállítóink. Lépj be, látogass el a standokra, beszélgess, chatelj a kiállítókkal! Minden beszélgetésért kódot kaphatsz ami 1, 3 vagy 5 pontot ér - minél több pontot gyűjtesz, annál nagyobb lesz az esélyed a fődíjra, ami egy Samsung Galaxy S20 FE vagy egy IPhone SE 2020 mobil, illetve 5 db ELTE Shop ajándékcsomag!

Inkább a garantált ajándékokra pályázol? Keresd a cégek meglepetéseit a standokon, vagy légy te az első 100 látogató egyike, aki legalább 3 pont értékben ad le kódokat és szerezd meg az ELTE-s ajándékcsomagok egyikét!

Már végeztél és ezért nincs ELTE-s Teams hozzáférésed? Nem probléma! Az esemény minden érdeklődő részére nyitott, így egy gyors regisztrációt követően számodra is elérhető lesz a Karriernap felülete!

Regisztrálok!

Kiállítóink

Szakterületi támogatók
BoschELTE Iskolaszövetkezet
Mercedes-BenzVeeva
További kiállítók
AccentureAdnovumALDIAON
BTDeloitteDiligentEPAM
FlowserveFrissdiplomás.huInformációs HivatalKPMG
MthreeNissanRandstadSuzuki
ThermoFisherTrax RetailWiseTeleperformance
Zyntern
...és további 30 általános és középiskola!

Kiállítóink listáját folyamatosan frissítjük, nézz vissza később vagy kövesd híreinket a Facebookon!

Így működik a Karriernap Online!

Miért jó ez az egész?

 • #állásajánlatok #tanár #multi #kkv #közigállás
  Rengeteg állásajánlat vár a tanári állásoktól a multikig, a kisvállalkozásoktól a közszféráig.
 • #céges_csatornák #chat #videochat
  A Karriernap Online csoportban a nagyobb cégek saját csatornát kapnak, ahova feltölthetik bemutatkozásukat, ajánlataikat és videós előadást is indíthatnak. A csatornán keresztül egy kattintással léphetsz kapcsolatba a cégek képviselőivel: írj nekik üzenetet, kezdjetek videós beszélgetést, böngéssz az ajánlatok között vagy csak dobj egy lájkot/kommentet a szimpatikus hirdetésre!
 • #kódgyűjtés #ajándékok #nyeremények #mobil
  Minden beszélgetéssel újabb kódokat gyűjthetsz, amivel garantált nyereményekhez juthatsz, egyúttal részt vehetsz a nyereményjátékunkon, ahol az értékes ELTE-s ajándékcsomagokon túl kisorsolunk egy csúcs mobilt is!
 • #Teams #multiplatform
  Csatlakozhatsz mobilról vagy laptopról, a Microsoft Teams iOS, Android vagy Windows app segítségével vagy böngészőből.
 • #egyéni_interjú #beszélgess #időpont
  Inkább négyszemközt beszélgetnél? Jelentkezz be egyéni interjúra! Kiállítóink weboldalán már a Karriernap előtt bejelentkezhetsz egyéni interjú időpontokra, ahol közvetlenül felteheted kérdéseid, vagy beszélgethettek arról, milyen lehetőségeket kínálnak neked.
 • #livestream #karrierutak #kövess #kérdezz
  Szerezz inspirációt egy bevállalós karrierhez vendégeinktől!
 • #re-live #nézdvissza
  Lemaradtál a livestreamről? Sebaj, az Általános csatornán visszanézheted előadásainkat felvételről!

A regisztráció menete

ELTE hallgatóknak:

 1. Regisztrálj az alábbi űrlapon!
 2. A regisztrációt követően kapni fogsz egy emailt, benne a csatlakozáshoz szükséges linkekkel. ELTE hallgatóként - a @student.elte.hu emailcímed segítségével - csatlakozhatsz a Karriernap Előszoba csoporthoz. Lépj be, nézz körül: itt minden, a rendezvénnyel kapcsolatos további infót megosztunk!
 3. Április 28-án lépj be az ELTE Teams felületre, ahol neked is meg fog jelenni a Karriernap Online 2021 csoport, ahol már várni fognak az álláslehetőségek!

Külsősöknek, alumnusoknak:

 1. Regisztrálj az alábbi űrlapon! Ne felejtsd el bejelölni, hogy már végeztél illetve, hogy más egyetemre jársz!
 2. A regisztrációt követően kapni fogsz egy emailt, benne a csatlakozáshoz szükséges linkkel. A regisztrációs emailben kattints arra, hogy "Alumni / Külsős vagyok, kérem a meghívóm!".
 3. Ezt követően adminisztrátoraink hamarosan kiküldik a Microsoft Teams meghívód, amivel csatlakozhatsz a Karriernap Előszoba csoporthoz. Lépj be, nézz körül: itt minden, a rendezvénnyel kapcsolatos további infót megosztunk!
 4. Április 28-án lépj be az ELTE Teams felületre, ahol neked is meg fog jelenni a Karriernap Online 2021 csoport, ahol már várni fognak az álláslehetőségek!

Regisztrációs űrlap

Készülj velünk a Karriernapra!

Az sem gond, ha sosem voltál még állásbörzén: vegyél részt a Karrierközpont felkészítő programjain és készülj tudatosan a Karriernapra!

Ingyenes szolgáltatásainkkal segíünk az első lépésekben:

 • #CVtanácsadás
  Segítünk nemcsak felfrissíteni, de a HR-esek számára igazán vonzóvá tenni önéletrajzodat. Küldd el nekünk a CV-d és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot!
 • #karriertancsádás
  Felkészült szakembereink személyes tanácsadás keretében segítenek megtalálni a számodra testhezálló karrierutat. Kérj időpontot!

Szeretnél már most körülnézni az állásajánlatok között? Nézz körül az ELTE Állásportálján, ahol naponta frissülő ajánlatokkal várunk!