fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Karriernap Online 2021. november

Válaszd a Karriernapot, hogy a cégek téged válasszanak! Regisztrálj most, és tarts velünk november 17-18-án! Beszélgess, tájékozódj, és közben gyűjtsd be a cégektől a kódokat a garantált ajándékokért. Ne maradj le a nyereményjátékról sem: minél több kódot gyűjtesz, annál nagyobb eséllyel lehet a tiéd a fődíjak egyike! És persze mindeközben találd meg álmaid állását, gyakornoki helyét vagy diákmunkáját!

For English version click here!

Idén ősszel ismét Microsoft Teams-en keresztül rendezzük meg nagy sikerű Karriernapunkat.

Regisztrálj az űrlap kitöltésével, majd figyeld a Teams felületét: november 17-én számodra is elérhetővé fog válni a “Karriernap 2021 november” csoport, ahol kiállítóink várnak majd.

Lépj be, látogass el a standokra, beszélgess, chatelj a kiállítókkal! Mindez nem csak a páratlan lehetőségek miatt éri meg: minden beszélgetésért kódot kaphatsz ami 1, 3 vagy 5 pontot ér. Minél több pontot gyűjtesz, annál nagyobb esélyed lesz megnyerni az értékes nyereményeket. A nyereményjáték részleteiért kattints ide!

Már végeztél, vagy nem az ELTE-re jársz/jártál és ezért nincs ELTE-s Teams hozzáférésed? Nem probléma! Az esemény minden érdeklődő részére nyitott, így egy gyors regisztrációt követően számodra is elérhető lesz a Karriernap felülete!

A számunkra ideális munkahely megtalálása ott kezdődik, hogy felismerjük, mit is keresünk. Ebben is szeretnénk segítségetekre lenni, a Karriernapra regisztrálók közül az első 500 jelentkező a rendezvény alatt ingyenesen kipróbálhatja az Orientfiy karriertesztjét és karrierajánlóját. A teszt eredményének értelmezését személyes meetingekkel is segítjük. A részletekért kattints ide!

Regisztrálok!

Kiállítóink

Kattints a kiállítóra, akiről szeretnél többet megtudni!

Szakterületi támogatóink
Infinityn International IBM Veeva Systems
További kiállítóink
KPMG Adnovum SAP ZTE
EGIS Bethlen Gábor Alapkezelő DevRev Bosch
Cloudera Audi Hungaria Tech Machindra Hays
Deloitte Frissdiplomás Kft. Diageo ALDI International IT Services
Infineon Honvédelmi Minisztrérium ARH Alkotmányvédelmi Hivatal
Cultural Care Au Pair – USA Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Ernst & Young

Nyereményjáték

Minden beszélgetéssel, interjúval újabb kódokat gyűjthetsz, amivel részt vehetsz a nyereményjátékunkon, ahol többek között kisorsolunk mobilt is! Légy aktív, kérdezz, érdeklődj, és nyerj! 
 
Játékunk fődíja egy Iphone SE 2020 G4 gb, vagy egy Samsung Galaxy A52s 5G 128 Gb 6 GB Ram Dual  (amelyiket a majdani nyertes választja).

Játékunk további nyereményei 2 db Jbl go2 és 4 db 5000 Ft értékű ELTE Shop utalvány.

Mit kell tenned, hogy részt nyerhess?

 1. Regisztrálj a Karriernapra!
 2. A rendezvény alatt lépj kapcsolatba kiállítóinkkal (érdkelődj náluk, beszélgessetek a cégről, álláslehetőségekről a Teams felületén) és a beszélgetés végén kérdd el a kódodat!
 3. Minden kód pontot ér, minél több pontot gyűjtesz, annál nagyobb esélyed lesz nyerni.
  • Amennyiben elküldöd önéletrajzodat legalább egy kiállítónknak a Teams felületén elérhető űrlapon keresztül, azért 10 pontot kapsz
  • A Szakterületi támogató kiállítóink által adott kódók 5 pontot érnek.
  • Pro kiállítóink kódjai 3 pontot érnek
  • Minden további kód 1 pontot ér.
  • Egy cégtől csak egy kódot kaphatsz.
  • Kiállítók kódjainak pontértékéről a Teams felületén, az egyes kiállítók hirdetéseinél, illetve csatornáin tájékozódhatsz.
 4. Küldd be az összegyűjtött kódokat az erre szolgáló űrlapon keresztül, amit a teams felületén érsz majd el a rendezvény ideje alatt!
 5. Szoríts, hogy te légy a szerencsések egyike!

A nyereményjáték teljes játékszabályzatát ide kattintva olvashatod!

Ingyenes karrierprofil

Milyen szakma illik hozzád? Miben vagy jó, különleges? Mit válassz abból a sok területből, ami érdekel? Ismerd meg karriertípusodat az Orientify karriertesztje és karrierajánlójából MOST DÍJMENTESEN!

A teszt kitöltéséhez az első 500, Karriernapra regisztrált jelentkező számára egy személyes, 24 órán át aktív, egyszer felhasználható kódot küldünk, mellyel belépve az Orientfy oldalán ingyenesen ki tudjátok tölteni az egyéb esetben fizetős tesztet. A teszt kitöltéséhez regisztrálni a Karriernap Teams felületein tudtok az eseményre való regisztráció után.

A karrierteszt kitöltése után november 17-én részt vehetsz egy, a teszthez kapcsolódó csoportos tréningen is az Orientify jóvoltából. Egy csoportos tréning kb. 20 perces, kezdési időpontjai (csak szerdán!): 13:00 /// 13:30 /// 14:00 /// 14:30 /// 15:00 /// 15:30 /// 16:00 /// 16:30 /// 17:00 /// 17:30  A részvétel nem regisztrációköteles, a Teams-felületen, a Karriernap csoporton belül találod az Karrierprofil elnevezésű csatornán.

leggyorsabb 15 jelentkező egy 20 perces egyéni tanácsadáson is részt vehet a Karriernap Online első napján, azaz november 17-én 13:00 és 18:00 óra között! A jelentkezési felületet a Karriernap Teams-csatornáján tesszük közzé november 17-én, közvetlenül a rendezvény előtt. Érdemes tehát – ezért is – a kezdésre bejelentkezni! :)

 

 

Így működik a Karriernap Online:

Miért jó ez az egész? 

 • #állásajánlatok #tanár #multi #kkv #közigállás
  Rengeteg állásajánlat vár a tanári állásoktól a multikig, a kisvállalkozásoktól a közszféráig.
 • #céges_csatornák #chat #videochat 
  A Karriernap Online csoportban a nagyobb cégek saját csatornát kapnak, ahova feltölthetik bemutatkozásukat, ajánlataikat és videós előadást is indíthatnak. A csatornán keresztül egy kattintással léphetsz kapcsolatba a cégek képviselőivel: írj nekik üzenetet, kezdjetek videós beszélgetést, böngéssz az ajánlatok között vagy csak dobj egy lájkot/kommentet a szimpatikus hirdetésre!
 • #kódgyűjtés #ajándékok #nyeremények
  Minden beszélgetéssel újabb kódokat gyűjthetsz, amivel részt vehetsz a nyereményjátékunkon, ahol az értékes nyereményeket nyerhetsz!
 • #Teams #multiplatform
  Csatlakozhatsz mobilról vagy laptopról, a Microsoft Teams iOS, Android vagy Windows app segítségével vagy böngészőből.
 • #egyéni_interjú #beszélgess #időpont
  Inkább négyszemközt beszélgetnél? Jelentkezz be egyéni interjúra! Kiállítóink weboldalán már a Karriernap előtt bejelentkezhetsz egyéni interjú időpontokra, ahol közvetlenül felteheted kérdéseid, vagy beszélgethettek arról, milyen lehetőségeket kínálnak neked.
 • #livestream #karrierutak #kövess #kérdezz
  Szerezz inspirációt egy bevállalós karrierhez vendégeinktől!
 • #re-live #nézdvissza
  Lemaradtál a livestreamről? Sebaj, az Általános csatornán visszanézheted előadásainkat felvételről!

A regisztráció menete

ELTE hallgatóknak:

 1. Regisztrálj az alábbi űrlapon! 
 2. A regisztrációt követően kapni fogsz egy emailt, benne a csatlakozáshoz szükséges linkekkel. ELTE hallgatóként – a @student.elte.hu emailcímed segítségével – csatlakozhatsz a Karriernap Előszoba csoporthoz. Lépj be, nézz körül: itt minden, a rendezvénnyel kapcsolatos további infót megosztunk!
 3. November 17-én lépj be az ELTE Teams felületre, ahol neked is meg fog jelenni a Karriernap Online 2021 ősz csoport, ahol már várni fognak az álláslehetőségek! 

Külsősöknek, alumnusoknak:

 1. Regisztrálj az alábbi űrlapon! Ne felejtsd el bejelölni, hogy már végeztél illetve, hogy más egyetemre jársz!
 2. A regisztrációt követően kapni fogsz egy emailt, benne a csatlakozáshoz szükséges linkkel. A regisztrációs emailben kattints arra, hogy “Alumni / Külsős vagyok, kérem a meghívóm!”.
 3. Ezt követően adminisztrátoraink hamarosan kiküldik a Microsoft Teams meghívód, amivel csatlakozhatsz a Karriernap Előszoba csoporthoz. Lépj be, nézz körül: itt minden, a rendezvénnyel kapcsolatos további infót megosztunk!
 4. November 17-én lépj be az ELTE Teams felületre, ahol neked is meg fog jelenni a Karriernap Online 2021 ősz csoport, ahol már várni fognak az álláslehetőségek! 

Regisztrációs űrlap

Szeretnél már most böngészni az állásajánlatok között?

Nézz körül az ELTE Állásportálján, ahol naponta frissülő ajánlatokkal várunk!