fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Karriermenedzsment II. – Álláskeresői készségfejlesztés

Kettes számú kurzusunk fő témája a készségfejlesztés. Olyan soft skillekkel gazdagodhatsz ezen a tréningen, melyeket akár mostani mindennapjaidban, akár az álláskeresés során, vagy később, aktív dolgozóként is eredményesen kamatoztathatsz.
  • Fejleszd álláskereséssel és munkavállalással kapcsolatos készségeidet!
  • Alakítsd ki saját álláskeresői brandedet!
  • Találd meg saját erősségeidet!
  • Fedezd fel, hogyan érvényesülhetsz ezekkel az erősségekkel eredményesebben a munkaerőpiacon!
  • Szerezz választ a téged foglalkoztató kérdésekre!

Karriermenedzsment II. kurzusunkon mindezt megteheted, miközben saját élmény jellegű gyakorlatok során fejleszted karriermenedzsmenttel kapcsolatos kompetenciáidat!

A kurzus szabad kreditként felvehető az egyetem bármely hallgatója számára, a jelentkezés előfeltétele a Karriermenedzsment I. – Az álláskeresés lépései kurzus korábbi elvégzése.

A kurzus fő célkitűzése, hogy az Egyetem hallgatóinak munkaerőpiacra történő belépését támogassa.
A tanegység teljes egészében a munkaerőpiacon hasznosítható ismereteket tartalmaz, melyeket folyamatosan naprakészen tartunk, továbbá a piac részéről érkező tapasztalatokat is beépítjük a tematikába. A kurzust az ELTE PPK és a Karrierközpont szakmai együttműködésben valósítja meg.

A KURZUS CÍME:
Karriermenedzsment II.: Álláskeresői készségfejlesztés

A KURZUS TÍPUSA ÉS KÓDJA:
Közismereti (szabadon választható) kurzus
Gyakorlati jegy
Órarendi kód: VKN-096:25

SZEREZHETŐ KREDIT PONTSZÁM: 
Közismereti kurzus, 2 kredit

A JELENTKEZÉS ELŐFELTÉTELE:
Karriermenedzsment I. – Az álláskeresés lépései kurzus teljesítése

A KURZUS TELJESÍTÉSÉNEK FELTÉTELE:
• jelenlét, aktív részvétel a kurzuson
• álláskeresői portfólió elkészítése és beküldése a kurzust követően a tréning során elhangzottak alapján (a foglalkozáson közösen egyeztetett leadási határidővel)

A KURZUS IDŐBEOSZTÁSA: 
tömbösített, 2 nap, 10:00-17:00.

A KURZUS MEGHIRDETETT IDŐPONTJAI ÉS OKTATÓ:
keresd a Neptunban

A KURZUS HELYSZÍNE:
2020/21-es tanév tavaszi félévében kurzusainkat online tartjuk a Microsoft Teams felületén

ELÉRHETŐSÉGEK:
Karsai Szilvia, karsai.szilvia@kancellaria.elte.hu
Kassa Gabriella, kassa.gabriella@kancellaria.elte.hu
ELTE Karrierközpont facebook

Ezt olvastad már?

Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban

Bekapcsolódnál a tevékenységünkbe, netán már most is önkénteskedsz valahol? Váltsd kreditre! A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, történetével, jellegzetességeivel, az önkéntes tevékenység és a munkaerőpiac kapcsolatával. A hallgatók emellett egy 30 órás terepmunkán is részt vesznek egy választott fogadószervezetnél, ahol különféle projektfeladatokat látnak el. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»

Egy teljes hétig válogathattok az állások között

Április 11-én, hétfőn reggel 10-kor startol a VII. Virtuális Állásbörze, amely rendhagyó módon egy teljes hétig, vagyis 17-én vasárnap 18 óráig várja az álláskeresőket az allasborze.elte.hu oldalon. A nagy nevek idén sem maradhatnak el: olyan neves cégek várják a vérfrissítést, mint a Deloitte, az EY, a Tigra, a Loxon vagy az Ericsson. A legaktívabb böngésző ezúttal egy e-book olvasó boldog tulajdonosává válhat, melyet a Deloitte felajánlásában sorsolunk majd ki. Tovább ›»

Te és a céljaid, avagy 10 dolog az életről és a céljainkról

Mindannyiunkra jellemző, hogy révbe szeretnénk érni, mind szakmailag, mind magánéletileg, aminek eredményeképp aztán egyfajta kiteljesedést élhetünk meg. Kevesen tudjuk azonban, miként lehet hatékonyan és eredményesen célokat, főleg személyre szabott célokat kitűzni. Többek között ezzel foglalkozunk a következő „Hogyan tovább?” előadáson, március 10-én. Tovább ›»

Állást keresni egyszerű. Találni már nem. Szánj 10 percet a karriermenedzsmentre

Kedves Hallgatónk! Talán most is épp azon jár az eszed, hogyan találd meg a következő neked való gyakornoki programot vagy karrierlehetőséget. Tudod, hogyan kell követni álmaid cégeit a közösségi oldalakon. Látogatod karrieroldalaikat, akár a mobilodon is. De kihozod ebből a maximumot vagy az egész csak felesleges időpocsékolás? Keresni egyszerű. Találni már nem. Tovább ›»