Karrier vagy család? Karrier ÉS család!

Az ELTE Karrierközpont Családbarát Egyetem című pályázat keretében előadást szervez a karrier és család témakörében december 9-én 18:00 órától, az ELTE Karrierközpont képzőtermében.

Karrier vagy család? Karrier ÉS család!

Karrier vagy család? Karrier ÉS család!

A társadalmi és kulturális normák hatásai a kisgyerekes nők és férfiak karrierjére. Küzdelem a kimerültség, a szégyen, a bűntudat, az elégtelenség-érzés és az elvágyódás ellen. Tipikus buktatók, leggyakrabban választott utak, inspiráló egyéni out of the box jó gyakorlatok - egy megoldásközpontú coach megfigyelései a kisgyerekes idő- és energiazsonglőrködésről.

Előadó: Paizs Dóra megoldásközpontú coach, Anyacsavar blog

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Az előadás a Családbarát Egyetem című pályázat keretében valósul meg.

Időpont: 2021. december 9. (csütörtök) 18:00 óra
Helyszín: ELTE Karrierközpont képzőterem - bejárat a Henszlmann Imre utca felől

A rendezvényen a hatályos szabályozásoknak megfelelően csak koronavírus elleni védettséget tanúsító igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. A védettségi igazolványt és egy fényképes, azonosításra alkalmas okmányt érkezéskor, a rendezvény területére való belépéskor minden résztvevő köteles bemutatni. Ennek hiányában a szervezők a belépés lehetőségét bárkitől megtagadhatják.

A helyszínen, az ELTE Járványügyi Operatív Koordináló Testület elbírálása alapján, szájmaszk használata kötelező.

Az előadás a Családokért Felelős Tárca Nélküli Miniszter megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő „Családbarát munkahelyek kialakításának és fejlesztésének támogatása” c. pályázat keretében valósul meg.

A felvétel visszanézhető február 13-ig ide kattintva!