fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Karrier tárlatvezetés a Hulladék Akadémián!

A „Hulladék Akadémia”című kiállításon rendhagyó karrier tárlatvezetésre kerül sor az ELTE TTK hallgatóinak, akik a környezetvédelem területén szeretnének elhelyezkedni.

A Hulladék Akadémia arra vállalkozik, hogy rendszerszemléletben mutassa meg a fogyasztás-hulladéktermelés összefüggéseit és ezek hatását a klímánkra. Az Akadémia megtanít bennünket a hulladékcsökkentés praktikáira, és hazánk ökológiai lábnyomának csökkentésére. Az ELTE Karrierközpont és az ÖKO-Pack Kft. a kiállítás keretében 2 időpontban ingyenes karrier tematikájú tárlatvezetést szervez az ELTE TTK hallgatói részére. Ha elhivatott vagy a környezetvédelem iránt, és szívesen dolgoznál ezen a területen, akár már az egyetem mellett, akkor itt a helyed!

A 10 éves szakmai múltra visszatekintő ÖKO-Pack Kft. szakemberei, Hankó Gergely és Kump Edina saját tapasztalataikon keresztül világítanak rá a tárlat során azokra a környezeti problémákra, melyek megoldásra várnak, amely megoldások kidolgozásában akár az új nemzedék is tevékenyen részt vehet. Nem csak a hulladékgazdálkodást ismerheted meg a tudatos vásárlástól az újrahasznosításig, hanem sikeres szakmai életutakba is bepillantást nyerhetsz a természetvédelem vagy a környezeti nevelés területén. Megtudhatod, milyen lehetőségek és milyen veszélyek várnak rád ebben az iparágban.

A tárlatvezetés időpontja:

2016. február 11. 9 óra

Tárlatvezető: Hankó Gergely PR és Marketing vezető – ÖKO-Pack Kft. (Herman Ottó-díjas természetvédő), és vele tart Ferenczi Attila a Recobin Kft. ügyvezetője, aki maga is az ELTE-n végzett. (A Recobin Kft. gyártja az ELTE-n is használt szelektív gyűjtőket)

2016. február 12. 14 óra

Tárlatvezető: Kump Edina környezetkutató, környezeti nevelés szakértő – ÖKO-Pack Kft., aki szintén az ELTE-n végzett (az 50 tehetséges magyar fiatal egyik tagja)

A tárlatvezetésre az alábbi űrlap kitöltésével tudsz regisztrálni!