fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Segítünk önéletrajzod fejlesztésében!

Szeretnéd fejleszteni önéletrajzodat? Szeretnél jobb állást fogni magadnak?

Dolgozd ki az önéletrajzod, és ha igényled, most véleményt is kapsz rá!

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttük Neked a legfontosabb szempontokat, ami mentén érdemes hozzáfognod új CV-d elkészítéséhez. További segítségként pedig ingyenes, személyre szóló visszajelzést is adunk Neked.

Az ELTE Karrierközpont szolgáltatása révén most elküldheted számunkra önéletrajzodat, mi pedig segítünk, hogyan tehetnéd jobbá, vonzóbbá.

A szolgáltatás igénybevételének feltétele a megosztott adatok adatkezelési tájékoztató alapján történő kezeléséhez való hozzájárulás megadása. Az adatkezelési tájékoztató ide kattintva nyitható meg.

Ide kattintva feltöltheted önéletrajzodat.

Ezen az űrlapon elte.hu végződésű email címmel bejelentkezve tudod beküldeni önéletrajzodat. Ha valamiért ez nem menne, nem tudsz bejelentkezni, elküldheted önéletrajzodat és a kapcsolódó információkat emailben is: nemeth.patrik@kancellaria.elte.hu

Önéletrajzod emailben történő elküldésével nyilatkozol, hogy az adatkezelési tájékoztatót megértetted, adataid kezeléséhez hozzájárulsz.

Amennyiben konkrét munkalehetőség miatt szeretnéd most fejleszteni CV-det, belinkelheted a pozíció kiírását, és így azt figyelembe véve tudunk tanácsot adni számodra.

Reméljük, hogy mindezzel segíteni tudunk, hogy megszerezd a számodra ideális munkahelyet.