fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Ismerd meg az álláshirdetések kliséi mögött rejlő valóságot!

A KPMG-nél tudjuk, hogy pályakezdőként nem könnyű kiigazodni az álláshirdetések kliséin, ezért belemegyünk a részletekbe, hogy okosan dönthess. Hazai irodánkba határozott, fejlődni vágyó, értéket teremtő és kihívásokat kereső kollégákat várunk, akik hazai és nemzetközi projektjeink aktív tagjaként nagyvállalatok üzleti döntéseire, jogi, pénzügyi, vállalatirányítási működésére lehetnek közvetlen hatással. Magadra ismersz? Tudj meg többet rólunk és dönts felelősen a karrieredről, hiszen az egyetem utáni első évek a legfontosabbak!

Ilyen egy befogadó, összetartó csapat

Csapatépítők, karácsonyi parti, inspirációs események, mentális egészségmegőrző programok, sportesemények – online vagy offline, nálunk Te vagy a középpontban és önmagad lehetsz. A belépés első pillanatától kezdve nem csak egy jól működő vállalati rendszerbe, de egy közösségbe is érkezel, akik között a csapatebédek, közös projektmunkák és a mindennapi szoros együttműködés képez erős köteléket. Ezáltal a KPMGs karriered során nem csak értékes tapasztalatokra, de különlegesre barátságokra is szert tehetsz.

Kávéfőzés helyett valódi kihívások már a kezdetektől

A szakmai tréningeknek és a legkülönbözőbb iparágakban szerzett ismereteknek köszönhetően már az első években megtapasztalhatod milyen, amikor a legnagyobb cégek vezetői fordulnak hozzád szakmai segítségért. A mindennapi feladatok és felelősségek pedig folyamatosan nőnek: kollégáink egy idő után akár önállóan vezethetnek egyeztetéseket és állíthatnak össze anyagokat egy-egy projektben. Jól tervezhető és kiszámítható karrierút vezet a gyakornoktól a menedzseren át egészen a felsővezetői pozíciókig. Szakmai tudásod pedig nem csak ügyfeleink projektjein, hanem pro-bono munkákon, önkéntes tevékenységek keretében is kamatoztathatod, ezáltal hozzájárulva vállalatunk fenntarthatósági és felelősségi törekvéseihez.

Biztonságot adó, stabil hazai alapok és nemzetközi háttér

Teljesítményértékelés nemzetközi alapokon, mentor rendszer, előléptetés, fizetésemelés – ezek nem csak üres ígéretek, mindez már az első évben lehetséges. A KPMG nemzetközi hálózata 147 országban nyújt könyvvizsgáló, adó-, jogi- és üzleti tanácsadási szolgáltatásokat, Magyarországon pedig már több mint 30 éve erősítjük a közép-kelet-európai régió gazdaságát több mint 1500 munkatársunkkal. A biztos alapok adottak, így nem csak hazai, de nemzetközi szinten is előre léphetsz – néhány év tapasztalat után kipróbálhatod magad a KPMG külföldi irodáiban is.

Rugalmasan egy állandóan változó világban

Az életünket a rugalmasság és az alkalmazkodás jellemzi már a kezdetektől. A változás mindig (a pandémia előtt is) lényegi elem volt, az üzlet motorja, hiszen ügyfeleinkben a változás, – vagy változás igénye – vet fel kérdéseket. Ezeket a kérdéseket pedig mi meg tudjuk válaszolni, hiszen lételemünk a változás, aminek sokszor elébe is megyünk, formáljuk, indukáljuk – ahogy a KPMG mottója is kifejezi: Inspire Confidence. Empower Change. Rugalmasan állunk hozzá a minket körülvevő változásokhoz, amelyet erős és biztos vállalati működésünk és értékeink tesznek lehetővé. Ezt a rugalmasságot képviseljük a mindennapi működésünkben, rugalmasak vagyunk az otthonról dolgozás terén is, ha az adott munkakörben ez lehetséges. 

Ismerjük meg egymást, látogass el karrieroldalunkra, csatlakozz csapatainkba és valósítsd meg karriercéljaidat a KPMG-nél, hiszen a te ambíciód, a közös jövőnk. Powered by you.