fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Időcsapdában [S08E02]

Folytatódik jelenléti formában a Hogyan tovább? előadás-sorozat az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárában. November 9-én 18:00 órától előadónk, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus az időgazdálkodás témáját járja körbe.

Időcsapdában [S08E02]

Nem érek rá! Bárcsak két helyen lehetnék! Bárcsak több időm lenne! Ne haragudj, most sietek. (…) De hiszen ma már (szinte) mindig mindenki siet és általános érzet, hogy nincs időnk! Mi történt velünk a XXI. századra? Hogy kerültünk bele ebbe az időcsapdába? Miért van ma már arra külön szavunk, hogy FOMO (fear of missing out), vagyis kimaradok, lemaradok valamiről? A kulcskérdés persze valójában az, miként keveredünk majd ki a saját időcsapdánkból?

Előadó: Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus

Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. 

Időpont: 2021. november 9. (kedd) 18:00 óra
Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

A rendezvényen a hatályos szabályozásoknak megfelelően csak koronavírus elleni védettséget tanúsító igazolvánnyal rendelkezők vehetnek részt. A védettségi igazolványt és egy fényképes, azonosításra alkalmas okmányt érkezéskor, a rendezvény területére való belépéskor minden résztvevő köteles bemutatni. Ennek hiányában a szervezők a belépés lehetőségét bárkitől megtagadhatják.

A helyszínen, az ELTE Járványügyi Operatív Koordináló Testület elbírálása alapján, szájmaszk használata kötelező.

Facebook-esemény

Időcsapdában [S08E02]: Limpár Imre előadása (november 9. 18:00)

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.