fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

9 napon át tart a Virtuális Állásbörze

November 14-étől 22-ig válogathattok az állások közül a VIII. ELTE Virtuális Állásbörzén. A meghirdetett pozíciók folyamatosan, a börze végéig bővülnek. Bármely kar bármely szakára jársz, látogass el az allasborze.elte.hu oldalra, mert minden területről érkeznek megpályázható helyek. A börze ideje alatt szakértőink online CV ellenőrzést tartanak azoknak, aki szeretnének még profibb anyaggal készülni. Utolsó este pedig Limpár Imre előadására várunk titeket, aki a hatékony időgazdálkodás rejtelmeibe vezet majd be.

A Virtuális Állásbörzéhez nem kell kiöltözni, nem kell feszengeni a kiállítói térben, elég csak regisztrálnod az oldalon, és máris olyan neves cégek lehetőségei között válogathatsz, mint a Pwc, a Tigra vagy a Morgan Stanley!

A virtuális térből kilépve a börze utolsó estéjén Limpár Imre vár benneteket a Gólyavárban, novemberi Hogyan Tovább? előadásával, melynek címe:

Időgazdálkodás, hogy ne csak tűzoltó legyek, hanem tehessem az igazi dolgomat.

Az előadás során azt a kérdést feszegetjük, hogy miért kell folyton tüzet oltani? Sokunknál állandóan ég a ház, valahogy nem jutunk egyről a kettőre. Egy-egy időgazdálkodási technikával persze kiválóan meg lehet fékezni még a legmakacsabb erdőtüzeket is. A nagy titok azonban – már, ha titoknak szeretnénk épp nevezni – hogy valójában néhány időgazdálkodási rendszerre van szükség, ami keretez, irányt mutat, megtart, navigál bennünket, hogy preventív módon megelőzzük a bajt, s ne csak kezeljük azt.

Épp ezért az előadás során foglalkozunk gyors beavatkozási praktikákkal és globális rendszerekkel is. Ahogy azt Limpár Imrétől megszokott, a gyakorlatorientált szemlélet ezúttal sem marad majd el.

Mottó: „Ha valami jelentéktelen dolgot jól csinálunk, az ettől még nem válik jelentékennyé.” (Timothy Ferris)

Időpont: 2016. november 22. (kedd) 18:00

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

A VIRTUÁLIS ÁLLÁSBÖRZÉN A RÉSZVÉTEL INGYENES, MINDÖSSZE AZ ALLASBORZE.ELTE.HU OLDALON TÖRTÉNŐ REGISZTRÁCIÓ FÜGGVÉNYE.

A VIRTUÁLIS ÁLLÁSBÖRZE KÍSÉRŐRENDEZVÉNYÉRE, A HOGYAN TOVÁBB? ELŐADÁSRA, A BELÉPÉS SZINTÉN INGYENES, DE REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT. MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZD RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD!