fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Halloweeni Kortárs Sütivásár

Adománygyűjtő halloweeni süteményvásárt szervez az ELTE Kortárs Segítő Csoport, 2014.november 4-én a Gólyavárban

Az ELTE Kortárs Segítő Csoport egy pszichológushallgatókból álló önkéntes csoport, mely az egyetem Életvezetési- és Diáktanácsadó partnerszervezeteként működik. Többféle szolgáltatásunknak egy közös célja van: megkönnyíteni a hallgatótársaink életét.

Az általunk felkínált segítő beszélgetés hasznos lehet, akár a tanulmányaiddal kapcsolatban vagy tanácstalan, akár az életedet érintő kérdéseidet szeretnéd megbeszélni valakivel. A Kortársak mindegyike pszichológushallgató, így bizalommal fordulhatsz hozzájuk, hiszen szakmai tudásuk mellett megvan az a hatalmas előnyük is, hogy Veled egyidősek – így pontosan tudják, milyen is egy huszonéves bőrében lenni.
Minden félévben szervezünk Filmklubot, ahol egy-egy témát járunk körül érdekes alkotásokkal és kötetlen beszélgetéssel. Nálunk részt vehetsz az önismeretedet és pszichológiai érzékenységedet fejlesztő játékalkalmakon is az Identity és a DiXit társasjátékok segítségével.

A Kortárs Segítő Csoport emellett a Tandem program keretében lehetőséget teremt a külföldi és a magyar diákok közötti kapcsolatépítésre, és szerepet vállal a bármilyen módon akadályozott diákok segítésében is.

Segítőinket, programjainkat, ügyeleti időpontjainkat megtalálod a www.kortars.elte.hu honlapon, aKortárs facebook oldalán, és keress minket bizalommal az info@kortars.elte.hu email címen!

halloweencakesale1x (1)