fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Get lucky!

A szerencsét mindenki máshogy látja. Van, aki meg van győződve róla, hogy a másik mindig mázlistább. Hogy éppen rá esett a választás az állásinterjún, az előléptetésnél, a fontos feladat elvégzésénél. Ugyanakkor ott a másik csoport, akik tesznek is ezért. Egy merész kijelentés: nekik van igazuk.

Annyi kifejezésünk van a szerencsére: jókor volt jó helyen, szerencsés csillagzat alatt született, neki jobbat dobott a gép… Ha a titkos összetevőt kutatjuk, hamar rádöbbenünk, hogy a fő hozzávaló maga az egyén. Neki volt óriási szerepe abban, hogy felvették, hogy magasabb beosztásba került, hogy bizalmi feladatot bíztak rá. Ő alakította így, nem más.

Limpár Imre előadása során konkrét praktikákat sajátíthattok el, gyakorlati tanácsokat kaphattok annak érdekében, hogy a csillagok számotokra kedvező helyzetbe forduljanak.

Ne feledjétek: „Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.”

Szóval gyertek ki a hátsó kertből, és hallgassátok meg szakpszichológusunk tanácsait 2014.10.21-én 18:00 órai kezdéssel!

Helyszín: 1088 Budapest, Múzeum körút 4. ELTE BTK A épület, Kari Tanácsterem

További információkért figyeljétek az eseményt és a Facebook oldalunkat!

Ezt olvastad már?

IDŐGAZDÁLKODÁS, hogy végre ne tűzoltó legyek, hanem tehessem az igazi dolgom

Nem vagyok tűzoltó, de akkor miért kell folyton tüzet oltanom? Ez a nagy kérdés. Sokunknál állandóan ég a ház, valahogy nem jutunk egyről a kettőre. Egy-egy időgazdálkodási technikával persze kiválóan meg lehet fékezni még a legmakacsabb erdőtüzeket is. A nagy titok azonban – már, ha titoknak szeretnénk épp nevezni – hogy valójában néhány időgazdálkodási rendszerre van szükség, ami keretez, irányt mutat, megtart, navigál bennünket, hogy preventív módon megelőzzük a bajt, s ne csak kezeljük azt. Tovább ›»

Mit tehetsz azért, hogy végre ne folyjon ki az idő a kezeid közül?

Bárcsak több mint 24 órából állna egy nap! Bárcsak lenne még egy hetem felkészülni a vizsgákra! Hogyan sűrítsek bele ennyi mindent egy napba? Ha már benned is felmerültek ezek a gondolatok, ott a helyed a Karrierközpont „Hogyan tovább?” című előadássorozatának következő alkalmán, ahol választ kaphatsz arra, hogy mi az időgazdálkodás és hogyan alkalmazhatod hatékonyan a karrierépítésben és a magánéletedben. Tovább ›»

Győzd le a lámpalázat!

Nyakadon a vizsgaidőszak és egyre inkább stresszelsz? A szóbeli vizsgákon rendszeresen lámpalázad van? Gyomorgörccsel mész állásinterjúra? December 16-án, a „Hogyan tovább?” című előadássorozat keretein belül arra keressük a választ, hogy legyőzhető-e a lámpaláz. Gyere el és tanuld meg kezelni a stresszhelyzeteket! Tovább ›»