fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Fitmob – Aktív szünet az ELTE-n

Ebben az évben – immár harmadik alkalommal – 2014. szeptember 29. és október 5. között rendezik meg az Európa-szerte egyre népszerűbb, testmozgást támogató eseménysorozatot, a MOVE Weeket.

Egyetemünk bölcsész karán – Trefort Kertben – október első napján az előadások közti pihenőben kerül sor erre a rögtönzött sportolásra, amely szabad gyakorlatokat, aerobic bemelegítést és egy mini edzést foglal magába.

Rendezvény leírása:
http://www.eventbrite.com/e/fitmob-aktiv-szunet-az-elte-n-tickets-13201450895
http://hungary.moveweek.eu/event/show/1978/fitmob_aktiv_szunet_az_elte-n

Facebook-esemény:
https://www.facebook.com/events/524281257707079/?context=create&source=49

Ezt olvastad már?

Sikerrel zárult az V. ELTE Virtuális Állásbörze

Az ELTE Karrierközpont november 11-13. között ötödik alkalommal rendezte meg a Virtuális Állásbörzét. Az ELTE karrier platformján rekordszámú, 74 munkáltató virtuális standjánál összesen mintegy 1800, fiatal egyetemistákat és frissdiplomásokat megcélzó pozícióból lehetett válogatni. A börzén az ország vezető tanácsadó, kereskedelmi és innovációs társaságai is részt vettek. Tovább ›»

Közel tízezren az ELTE standjánál

Százhatvan felkészült hallgató és oktató tájékoztatta az érdeklődőket Egyetemünkről az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2014. január 16–18. között: az ELTE standjára csaknem tízezren voltak kíváncsiak. Nyolc Karunk vezetői interaktív kerekasztal-beszélgetésen adtak választ a „Miért az ELTE?” kérdésre, a programot Fábri György közkapcsolati és kommunikációs rektorhelyettes moderálta. Tovább ›»

Mozgás, véndiákok!

Jó hangulatban zajlott a hétvégi ELTE Alumni és Családi Sportnap, ahol minden korosztály - totyogóktól az öregdiákokig - megtalálhatta a kedvére való szabadidős elfoglaltságot. A nagyszabású focikupa mellett volt kviddics, gólyaláb, golf, röplabda, aerobik és még sok más, ami felejthetetlenné tette ezt a napsütéses szombatot. Tovább ›»