fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Fél éves az álláskeresőknek szóló Facebook csoportunk!

Az Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek Facebook csoport 2014. augusztus 18-án jött létre, jelenleg 5254 tagja van. A csoport célja, hogy a tagok állást ajánljanak egymásnak és megosszák tapasztalataikat.

Fél év alatt 460 hirdetés került fel a csoportba, ez naponta 3 ELTE-seknek szánt munkát jelent. A pozíciók 43 %-a teljes állás, de a csoport tagjai válogathatnak diákmunkák (13%), részmunkaidős állások (21%) és gyakornoki helyek (16%) között is, így azok is találhatnak megfelelő pozíciót, akik még rendelkeznek hallgatói jogviszonnyal.

A hirdetéseket a Karrierközpont munkatársai ellenőrzik, a csoport csak reklámoktól mentes, releváns munkalehetőségeket kínál.

Hasznos tipp:

Az ősz második felében (október vége, november) és a szemeszterkezdés idején (január vége, február) megugrik a betöltendő pozíciók száma, így érdemes ekkorra időzíteni az önéletrajz frissítését és az álláskeresést.

Ha elküldöd önéletrajzodat a cv@karrier.elte.hu e-mail címre, a Karrierközpont munkatársai szakmai szempontok alapján átnézik és kijavítják, így még felkészültebben vághatsz neki az álláskeresésnek.

Az Állásajánlatok ELTE-sektől ELTE-seknek Facebook csoporthoz bármikor csatlakozhatsz, a feltételekről és a csoportról bővebb információt a Karrierközpont honlapján találsz.