fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ELTE Sport Kft. új kiadványa

Elkészült a frissített és megújult tájékoztató kiadványunk, melynek első oldalán Dr. Scheuer Gyula, az ELTE kancellárja köszönti a hallgatókat és munkatársakat.

A 16 oldalas színes kiadványban a Társaság által üzemeltetett sporttelepek sportpályáit és sportolási lehetőségeit mutatjuk be az érdeklődők számára.

Társaságunk öt sportlétesítményben – a Bogdánfy utca 10/A. és 10/B. Sporttelepeken, a Mérnök utcai Sporttelepen, a Vízisporttelepen és a Tüskecsarnok edzőteremben biztosít kapacitásokat (pályaidőket) az egyetemi polgárok és csoportjaik számára, oktatási, kutatási, szabadidősport és élsport célokra egyaránt.

Továbbra is aktívan részt kívánunk venni a Kancelláriával együttműködésben az egyetemi sportinfrastruktúra fejlesztések tervezésében, előkészítésében és kidolgozásában. Alapfeladatainkon túl éves szinten hallgatói és dolgozói szabadidősport eseményeket szervezünk, rendezünk. Rendhagyó módon évente megszervezzük az ELTE FIT Night rendezvényt és az Egyetemi – Főiskolai Dolgozók Sport Kupát.

Egyetemi dolgozóink számára további sporteseményeket, programokat szervezünk/társzervezünk: ELTE Egészség és Sportnap, ELTE Majális, dolgozói nyári alapozó vízi-túra tábor, továbbá nyári gyerek nyelvi és sporttáborok.

Tegyünk közösen egyetemünk egészségtudatos és sportos közösségéért!

A kiadványt nyomtatott formában terjesztjük az egyetemi sportlétesítményekben, illetve letölthető az alábbi linken.