fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

ELTE Sikerek: Nagy Tímea

Hírneves, ELTE falai közül kikerült alumnusok beszélnek munkájukról, sikereikről és ELTE-s kötődéseikről azon az előadássorozaton, amelyet „ELTE Sikerek” címmel az ELTE Alumni Központ: a sorozat következő előadója Nagy Tímea lesz.

Nagy Tímea kétszeres olimpiai bajnok párbajtőrvívó, a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesületének tagja, az ELTE Bárczi Gusztáv Gyógypedagógia Karon végzett logopédusként. Kétszeres olimpiai bajnok, hatszoros világbajnok, hatszoros magyar bajnok, Európa-bajnok.

Az ELTE Sikerek előadássorozat keretében részleteket hallhatunk az előadók munkásságáról, legfrissebb törekvéseiről, eredményeiről, esetenként megtudhatjuk azt is, ki hogyan emlékszik vissza az egyetemen töltött évekre, oktatókra. Milyen szerepet játszott az életében, a karrierje későbbi alakulásában az ELTE? Milyen útmutatást javasolna azoknak, akik most építik a saját vagy gyermekük karrierjét? Melyek korunk figyelemreméltó kezdeményezései, irányai, hol vannak a jelen ígéretes tehetségei? Az előadások végén lehetőség nyílik kérdések feltevésére is.

A program ingyenes, de regisztrációköteles!

Időpont: 2017. november 15. 18:30

Helyszín: ELTE Aula Magna (1053. Budapest, Egyetem tér 1-3.)