ELTE Alumni Alapítvány hallgatói mobilitás pályázat

Újra ELTE Alumni Ösztöndíj pályázat! Kipróbálnád milyen lehet más országban tanulni, de jól jönne egy kis támogatás? Az ELTE Alumni Alapítvány segít! Az alapítvány célja, hogy az ELTE Diplomások közreműködésével támogassa a jelen tehetséges, rászoruló hallgatóit külföldi tanulmányaikban.

ELTE Alumni Alapítvány hallgatói mobilitás pályázat

Az ELTE Alumni Alapítvány pályázata félévente – tavasszal és ősszel – kerül kiírásra a tehetséges, rászoruló hallgatók Erasmus, ill. Campus Mundi ösztöndíjának kiegészítésére. Az aktuális ELTE Alumni Ösztöndíj pályázattal mindig a következő féléves kiutazásokat támogatják.

A támogatásra az egyetemen MA/MSc, illetve doktori képzésben részt vevő hallgatók pályázhatnak, valamint osztatlan képzésben vagy alapképzésben (BA/BSc) részt vevő olyan hallgatók, akik legalább egy lezárt félévvel rendelkeznek államilag támogatott képzésen, jó vagy kiváló tanulmányi átlaggal, mindemellett rendszeres szociális támogatásban részesülnek. A támogatást elnyert hallgatók vállalják, hogy részt vesznek a hallgatói mobilitási program (Erasmus+, Campus Mundi) és az ELTE Alumni Program népszerűsítésében is.

Határidő: az őszi kiírásnál jellemzően novemberi, a tavaszinál májusi dátum

További részletek: ide kattintva.