fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Egy teljes hétig válogathattok az állások között

Április 11-én, hétfőn reggel 10-kor startol a VII. Virtuális Állásbörze, amely rendhagyó módon egy teljes hétig, vagyis 17-én vasárnap 18 óráig várja az álláskeresőket az allasborze.elte.hu oldalon. A nagy nevek idén sem maradhatnak el: olyan neves cégek várják a vérfrissítést, mint a Deloitte, az EY, a Tigra, a Loxon vagy az Ericsson. A legaktívabb böngésző ezúttal egy e-book olvasó boldog tulajdonosává válhat, melyet a Deloitte felajánlásában sorsolunk majd ki.

A Virtuális Állásbörze olyan, mint bármelyik állásbörze – annyi különbséggel, hogy nem kell fizikailag megjelenni a kiállítótérben, hanem az érdeklődők otthonról egy kényelmes fotelből, vagy utazás közben a metróról, vagy akár két előadás közti szünetben böngészhetnek, jelentkezhetnek a vágyott állásra. Az év közben is működő allasborze.elte.hu oldal erre az egy hétre standokkal telik meg, melyeknél elérhetőek a börzére regisztráló cégek és partnerek céginformációi is. Az oldal használata teljesen ingyenes, csak regisztrációhoz kötött. Az internetes rendezvény fő célja, hogy aktív, személyes párbeszéden alapuló kapcsolatot létesítsen a munkáltatók és az álláskeresők között.

 

És hogy miként juthatsz hozzá az e-book olvasóhoz? A felületen végzett tevékenységeid pontot érnek. Rögtön a regisztrációért kapsz 1 pontot, de például minden egyes jelentkezés 10 ponttal gazdagít. Akik ily módon a legtöbb pontot gyűjtik, bekerülnek a sorsolásba és esélyessé válnak a Deloitte ajándékára.

Tavaly több mint hatszáz hallgató használta a felületet, legyünk idén még többen!

Ezt olvastad már?

Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban

Bekapcsolódnál a tevékenységünkbe, netán már most is önkénteskedsz valahol? Váltsd kreditre! A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, történetével, jellegzetességeivel, az önkéntes tevékenység és a munkaerőpiac kapcsolatával. A hallgatók emellett egy 30 órás terepmunkán is részt vesznek egy választott fogadószervezetnél, ahol különféle projektfeladatokat látnak el. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»

ELTE-s diplomával lettek a Deloitte vezetői

A Deloitte az emberek és a vállalati kultúra miatt jó munkahely. Minden ember egyedi, és mi ezt értékeljük – a legjobbak és legokosabbak dolgoznak nálunk, akik büszkék a saját és társaik sikereire. Cikkünkben három olyan karizmatikus egyéniséget mutatunk be Nektek, akik boldogan vállalták, hogy meséljenek ELTE-s emlékeikről, és arról, hogyan indult el karrierjük tanulmányaikat követően. Tovább ›»

Élet Akadémiával a pályaválasztás dzsungelében

-Végzős egyetemistaként jelentkeztem a képzésre, ahol végre rájöttem, mi is a nekem való hivatás. Nagyon sokat segített a program abban, hogy felismerjem, hogy az én személyiségemmel, lehetőségeimmel, tudásommal, motivációmmal, milyen pályán is lehetek igazán sikeres, megelégedett, úgy hogy közben még pénzt is keresek – nyilatkozta az Élet Akadémia tréningjén résztvevő fiatal egyike. Tovább ›»