fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

SportONline – ELTE Dolgozói Sporthét 2020

Az ELTE Karrierközpont és Sportiroda a hagyományos rektori sportnaphoz kötődő dolgozói sportnap helyett a vírushelyzetre való tekintettel rendkívüli formában Dolgozói Sporthetet szervez az egészséges életmód népszerűsítése érdekében.

SportONline – ELTE Dolgozói Sporthét

A hétvégére meghosszabbítva!

2020. október 26 – november 1. között kerül megrendezésre a Dolgozói Sporthét ami egyben egy szabadidősport dolgozói pontgyűjtő verseny.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Dolgozói Sporthetet rendkívüli formában rendezzük meg. Sportolási lehetőséget ajánlunk online és offline formában is, az egyéni teljesítmények mellett pedig a csapatverseny sem maradhat ki.

A megszokott sporttelepi környezetet a “SportONline – ELTE Dolgozói Sportnap” Microsoft Teams csoport helyettesíti, ami minden ELTE-s emailcímmel elérhető. Ezen a felületen követhetik az online edzéseket, előadásokat, programötleteket és a kihívásokat, valamint a verseny állását is.  A SportONline minden programja és lehetősége minden ELTE dolgozó számára ingyenes.

A részvételhez mindössze egy villámgyors regisztráció szükséges. Kérjük, akkor is regisztráljon, ha a versenyben nem szeretne részt venni, csak meghallgatna egy előadást, kipróbálna egy edzést, vagy nézelődne a feltöltött tartalmak között.

A regisztrációs űrlapot ide kattintva tudják megnyitni:

Regisztrálok! 

 


Programok a SportONline Dolgozói Sporthéten

Célunk az, hogy minél több munkatársunkat megmozgassuk ezen a héten. Úgy alkottuk meg a programot és a hozzá kötődő csapatversenyt is, hogy erőnléttől és kortól függetlenül mindenki részt vehessen benne.

Ráadásul a mozgással idén értékes nyeremények is nyerhetők.

Kössék fel a túrabakancsot, emeljék fel a súlyzójukat, vagy járják be a várost! 

A SportONline keretében online edzéseken vehetnek részt, online előadásokat hallgathatnak, melyek segítséget nyújthatnak egészségtudatosságuk növeléséhez, életmódjuk változtatásához, a testmozgás megkezdéséhez. Az online programok mellett szabadban végezhető mozgási lehetőségeket, programokat is ajánlunk a hét során.

Mivel készülünk? (kattintson és ugorjon oda, ami érdekli)

A potenciálisan felmerülő kérdésekre összegyűjtöttük a válaszokat. A GY.I.K. ide kattintva olvasható.

Online edzések

Az SportONline Teams felületén az Online edzések csatornán munkaidő előtt és után a BEAC edzői által megtartott online edzéseken vehetnek részt.

Az online megtartott edzések a képernyők előtt élőben követhetők, de akkor se aggódjon, ha nem tud élőben részt venni a kinézett edzésen! Minden edzést rögzítünk és az élő közvetítés után a rendezvény teljes időtartama alatt elérhetőek lesznek a csatornán!

Az edzések típusai, pontos időpontjai és az edzéseket tartó oktatók az alábbi összefoglaló táblázatban olvashatók:

A Csapatverseny és az egyéni nyereményjáték menete

Nem számít, hogy mit mozognak, csak mozogjanak fél órát. Gyűjtsék a pontokat és nyerjenek!

 1. Csatlakozzon ide kattintva (név, email cím, szervezeti egység és – csapatversenyben is indulók esetében – csapatnév megadásával)
 2. A SportONline Dolgozói Sporthét idején mozogjon minél többet!
  1. Vegyen részt az online edzéseken.
  2. Végezzen bármilyen szabadidősportot, egyénileg vagy  barátokkal, családdal.  Biciklizzen a szabadban vagy munkába, kiránduljon, fusson, focizzanak, ping-pongozzanak, vagy csak sétáljanak egy nagyot a környéken.
 3. Rögzítse minden sporttevékenységét egy arra alkalmas mobiltelefonos alkalmazás segítségével
  (EndomondoStravaRunkeeperTermészetjáró, stb.)
 4. Töltse fel az eredményéről szóló képeket, térképeket legkésőbb 2020. 11. 01. 20:00 (új határidő) a SportONline Teams Egyéni versenyzők csatornájára vagy csapata saját csatornájára. A pontok időarányosan szerezhetők, ezért a képen a mozgással töltött idő mindenképpen látszódjon!
 5. A szervezők minden feltöltést feldolgoznak és a pontversenyben rögzítik.
 6. Többletpontok is szerezhetők:
  • ha a sporttevékenység igazolásáról szóló kép mellé az adott tevékenység közben, vagy közvetlenül előtte / utána készült selfiet is feltölt,
  • vagy ha részt részt vesz a SportONline keretein belül szervezett online edzéseken.

Az aktuális állást a szervezők naponta kétszer frissítik a General (Általános) csatornán közzétett táblázatban.

Eredményhirdetés: 2020. 11. 02-én délután.

Az első három helyezett csapat minden tagja és az egyéni nyereményjáték győztesei értékes nyereményekben részesülnek.

Csapatverseny

A SportONline-hoz kötődően csapatversenyt is hirdetünk, ahol a csapatok közösen gyűjthetik a pontokat. Bátorítjuk a munkatársakat, hogy alkossanak egymás között virtuális csapatokat.  A verseny célja, hogy a csapat tagjai minél többet sportoljanak a SportONline Dolgozói Sporthét alatt és ezt osszák meg a SportONline Teams felületén is. Együtt vagy külön, otthon, baráti körben… Legyen az futás, biciklizés, csapatsportok, kirándulás, ping-pong, bármi.

A verseny ideje alatt minden feltöltött fél óra mozgásért, sporttevékenységért 1 pont jár.

A csapatversenyre 3 és 8 fő közti, ELTE dolgozókból álló csapatok nevezhetnek.

A csapat tagjai által megszerzett pontokat átlagoljuk a csapattagok között, így a kisebb létszámú csapatok is azonos esélyekkel indulnak.

Beszéljenek össze, válasszanak csapat nevet és az eseményre történő regisztrációnál írják be, melyik csapat tagjai. A csapatversenyre bármely összeállítású csapatban lehet nevezni, nem szükséges szervezeti egységenként.

A verseny első három helyezett csapatának tagjai értékes nyereményekben részesülnek.

Pontozás, versenyszabályzat

A csapatverseny 2020. 10. 26. 00: 01 és 2020. 11. 01. 20:00 (új időpont) között tart. Ezalatt az időszak alatt – amennyiben nem jár pluszpont – minden betöltött fél óra mozgásért, sporttevékenységért 1 pont jár.

31 perc mozgás és 45 perc mozgás ugyanúgy 1 pontot ér, de 60 percért már 2 pont jár. Minden mozgásforma számít, sportágtól függetlenül. Kirándulásért, csapatsportokért, futásért, stb. ugyanúgy pontok szerezhetők.

Rögzítse minden sporttevékenységét egy mozgást rögzítő alkalmazással (pl. Endomondo, Strava, Runkeeper, Természetjáró, stb.) és töltse fel az eredményéről szóló képeket, térképeket (print screenek) a csapata saját csatornájára.

Az egyes csapatok saját csatornáinak tartalmát csak a csapattagok és a szervezők látják.

A képen a mozgással töltött idő mindenképpen látszódjon!

A képek a sportolás végétől számított 24 órán belül tölthetőek fel a csatornára!

Többletpontok szerezhetők az alábbi módokon:

 • A minimum 30 percet elérő, minden feltöltött sporttevékenység mellé plusz 1 pont szerezhető, ha az érintett csapattag a sporttevékenység igazolásáról szóló kép mellé az adott tevékenység közben, vagy közvetlenül előtte / utána készült selfiet is feltölt megáról a csapat csatornájára. A fényképre akkor is plusz egy pont kapható, ha a képhez kapcsolódó aktivitás a hossza miatt, vagy más okból több pontot ér. Egy sportalkalomhoz kötődően csak egy fotóra kapható plusz pont.
 • A fenti módon feltöltött selfiért 2 pont kapható, ha a feltöltő kommentben jelzi, hogy hozzájárul, hogy a képet a General csatornán is megosszuk, a csapat és a sportág megjelölésével együtt. A General csatornán a képet mindenki láthatja, aki regisztrált az eseményre.
 • Amennyiben valaki a SportONline keretein belül szervezett online edzéseken vesz részt, abban az esetben fél óránként nem 1, hanem 5 pont szerezhető. Ehhez csak annyit kell tenni, hogy a már ismertetett mozgást rögzítő alkalmazás képének feltöltésekor kommentben jelzi, hogy a mozgás a SportOnline edzéséhez kötődik. A részvétel tényét a szervezők ellenőrzik. 

Szerezhető pontok táblázatos összefoglalása

Részvétel az SportONline Dolgozói Sporthét keretében szervezett edzéseken  5 pont / fél óra
Minden egyéb sporttevékenység 1 pont / fél óra
Sportos selfie beküldése 1 pont / alkalom
General csatornán megosztható sportos selfie beküldése 2 pont / alkalom

Példa: Ha például egy 6 fős csapat közösen elmegy kirándulni 3 órára és minden csapattag regisztrálja ezt a SportONline Teams felületén, máris 36 pontot szereztek a versenyben. Ha mindenki feltölt róla egy selfiet is, az máris 42 pont.

Pontok összegzése, végső pontszám

A csapat tagjai által megszerzett összes pontszámot elosztjuk a csapat tagjainak számával, hogy a kisebb és nagyobb létszámú csapatok egyenlő eséllyel indulhassanak.

Szeretnénk azonban mindenkit bátorítani, hogy minél több munkatársát, ELTE-n dolgozó ismerősét bátorítsa mozgásra. A csoportlétszámtól függően a pontok átlagolása után hozzáadandó pluszpontok szerezhetők
4-5 fős csapatok: +1 pont 
6-8 fős csapatok: +2 pont 

Nyeremények

1. Helyezett csapat– a csapat minden tagja 10-10 ezer forintos Decathlon és ELTE Shop vásárlási utalványt nyer

2. Helyezett csapat – a csapat minden tagja 5-5 ezer forintos Decathlon és ELTE Shop vásárlási utalványt nyer

3. Helyezett csapat – a csapat minden tagja 10 ezer forintos ELTE Shop vásárlási utalványt nyer 

Egyéni nyereményjáték

Azok is részt vehetnek a pontgyűjtésben, akik nem tudnak, nem akarnak csapatban indulni. Ők a SportONline Teams csoport Egyéni verseny elnevezésű csatornájára tölthetik fel a sportolást igazoló tartalmakat. Az Egyéni verseny csatornára feltöltött tartalmak az eseményre regisztráló minden résztvevő által elérhetőek.

Ebben az esetben a regisztrációs űrlapon természetesen nem kell csapatnevet megadni. Egyéni regisztráció után, a versenybe való külön nevezés nélkül is elkezdheti a pontok gyűjtését.

A pontgyűjtés módja, időszaka, a sportolás igazolásának feltételei, a pluszpontok rendszere, a pontszámítás és az eredményhirdetés időpontja a Csapatverseny versenyszabályzatában leírtakkal megegyezik.

Két különbség van csupán:

 • Természetesen nem kerülnek átlagolásra a pontok, mindenki a saját maga által összegyűjtött pontokkal száll be a versenybe.
 • A verseny végén nem a végső pontszámok alkotta sorrend szerint hirdetjük ki a nyertest, hanem sorsolás alapján. 
  Érdemes azonban ebben a versenyben is minél több pontot gyűjteni, hogy növeljék győzelmi esélyeiket. A szerzett pontok alapján súlyozzuk a versenyzőket a sorsolásnál. Minden egyes pont egy képzeletbeli cetlit jelent a versenyző nevével a virtuális kalapban, amiből végül a győztes nevét kihúzzuk.

A Csapatversenyben megszerzett saját pontokkal a versenyzők automatikusan részt vesznek az egyéni nyereményjátékban.

Nyeremények

A pontszámok alapján súlyozott esélyekkel induló sorsolás során kisorsolt 3 nyertes mindegyike 5-5 ezer forintos Decathlon és ELTE Shop vásárlási utalványt nyer. 

Egészséges életmód előadások

Az egészséges testmozgás szerepe a mindennapokban

Még keresi, milyen mozgásforma illik Önhöz? Szeretne változtatni étkezésén, esetleg egész életmódján, de nem tudja, hogyan kezdjen hozzá? Szeretne tájékozódni, hogy úgy általában mi fán terem az egészséges életmód?

A SportONline Dolgozói Sporthéten az egészségtudatosságra is nagy hangsúlyt fektetünk, ezért különböző előadásokat is szervezünk, hogy ezzel is segítsük kollégáink egészségét.

Horváth Vikória az alábbi előadásokkal vár minden ELTE dolgozót, melyek a SportONline csoport Együtt az egészségért csatornáján lesznek elérhetők:

 • 10. 26. hétfő 17:00 – Az egészséges életmód és az egészséges változtatás alapelvei
 • 10. 26. hétfő 18:00 – Az ülőmunka ártalmainak kompenzálása
 • 10. 29. csütörtök 17:00 – Az egészséges táplálkozás alapelvei, ötletek, receptek
 • 10. 29. csütörtök 18:00 – A mozgás fontossága és beépítése a mindennapokba

Dietetikai előadás és személyes tanácsadás

Egészségünk érdekében nem csak a testmozgás fontos, hanem a helyes táplálkozás is. Sokszor nem könnyű azonban megtalálnunk, mit és hogyan fogyasszunk.

Előadás

Táplálkozási trendek 2020 – Aktuális étrendi ajánlások megvalósítása a mindennapokban

Farkas Cecilia, dietetikus, táplálkozástudományi szakember előadásában az aktualitás trendek tükrében mutat iránymutatást az egyénre szabott, optimális étrend megvalósításához.

Bemutat egy ingyenesen elérhető, étrendi ajánlásokat nyújtó hazai fejlesztésű, hiteles dietetikusok által kialakított digitális platformot. Célja gyermekek (szülők), valamint felnőttek részére egy komplex “Miből Mennyit?” ajánlás nyújtása.

Az előadás időpontja: 10. 27. (kedd), 11:00 – 12:00

Farkas Ceciliát diplomái és jelenlegi tudományos, doktori tevékenysége is a Semmelweis Egyetemhez fűzik, emellett a Miből Mennyit Egyek? étrendi ajánlásokat nyújtó digitális platform szakmai vezetője.
Hitvallása, hogy egy kiegyensúlyozott étrend a tudatos táplálkozást érintő “miért”-ek megválaszolásával kezdődik, és a hosszú távon is tartható életmódbeli “hogyan”-ok kialakításával folytatódik!

Személyes tanácsadás

Az előadás mellett lehetőség lesz 30 perces személyes tanácsadásra is dietetikus szakemberekkel. A tanácsadás elérhető hétfőtől – csütörtökig minden délután 16:00 – 20:00 között, 30 perc / fő sávokban, a szabad időpontok erejéig.

A tanácsadás online zajlik és minden ELTE dolgozó számára ingyenes.

Az időpontfoglalás hamarosan elérhető lesz a SportOnline Teams csoportjában az Együtt az egészségért – Egészséges életmód előadások csatornáján!

A tanácsadókról:

Sziráki Zsófi (hétfő – szerda)

Sziráki Zsófi dietetikus, okleveles táplálkozástudományi szakember. Klinikai tapasztalatokat illetően korábban gyulladásos bélbetegségekkel rendelkező vagy daganatos felnőtt betegekkel is dolgozott, az egészséges táplálkozás népszerűsítése mellett. Jelenleg a Testnevelési Egyetem doktori hallgatója, ahol utánpótlás korú kézilabdázók teljesítményét befolyásoló faktorok meghatározását tűzte ki céljául.

Lombai-Bencze Anita Tünde (csütörtök)

A nevem Lombai-Bencze Anita Tünde, 2009-ben szereztem diplomát a Semmelweis Egyetem dietetikus szakán. 9 év kórházi tapasztalat után úgy döntöttem, hogy a prevenció felé fordulok, s jelenleg 2 éve magánpraxisomban fogadom ügyfeleimet Budapestenen két helyszínen, illetve háziorvosi praxisközösségekkel együttműködve két felnőttháziorvosi rendelőintézetben.

Hiszem, hogy az egészségtelen ételekre megfelelőbb alternatívát találva nem kell, hogy az egészségmegőrző táplálkozás unalmas legyen, s hogy már apró lépésekkel is sokkal közelebb kerülünk a fittebb, egészségesebb énünkhöz.

Főbb szakterületeim: súlyproblémák, diabétesz, inzulinrezisztencia, szív-és érrendszeri megbetegedések, máj-, vese diétája, emésztőrendszeri panaszok (gyomor, epe, bélrendszer) étrendi kezelése.

Szabadidősport programjavaslatok és -ötletek, kihívások

Fussunk össze! – Szombathely és Budapest összekötése

A kihívás célja, hogy október 28-án gondolatban mozgás közben is találkozzanak az ELTE dolgozói Szombathely és Budapest között.

Ennek érdekében felhívunk minden dolgozót, hogy mozogjon (fusson, biciklizzen vagy sétáljon) minél többet 2020. 10. 28-án, rögzítse egy mozgást rögzítő alkalmazással (pl. Endomondo, Strava, Runkeeper, Természetjáró, stb.) és töltse fel az eredményéről szóló képet a SportONline Teams csoport Fussunk össze! – Szombathely és Budapest összekötése elnevezésű csatornájára!

A cél, hogy közösen teljesítsük a Budapest és Szombathely között lévő 222 km-es utat!

A kihívást teljesítjük, ha az október 28. 23:59-ig a csatornára feltöltött, aznapi (10. 28. 00:01 – 10. 28. 23:59 között) teljesített mozgásról szóló bejegyzések legalább 222 km távolság megtételéről tanúskodnak.

Az aktuális állást a kihívás napján rendszeresen frissítjük a csatornán szereplő bejegyzésben!

A kihívás sikerességéhez hozzájárulók között (teljesített távolságtól függetlenül) a kihívás után egy 5 ezer forintos Decathlon utalványt sorsolunk ki. 

 

Kezdjük együtt a hetet egy kis mozgással!

Hétfőn reggel indítsa Ön is Horváth Móni, sportösztöndíjas hallgatóval a hetet, aki már három éve tart csoportos órákat.

Reggel 08:00-kor egy könnyed, 10-15 perces átmozgatásban lehet részük, amit kár lenne kihagyni. Nem szükséges sportöltözet sem, csak egy könnyű kis hétindítóról van szó.

Ez lesz a SportONline dolgozói sporthét egyetlen offline eseménye.
Helyszín: Egyetem tér

Hogy miért éri meg részt venni? Mert mozgással indítani a hetet/reggelt felér egy dupla presszó kávéval. Felpörget, elindítja a napot, és sokkal jobb lesz a koncentrációja a munkában.

Tarts velünk Ön is hétfőn reggel 08:00-kor az Egyetem téren egy mini aerobikra!

 

Véradásra fel!

Új kihívást indítunk!
 
Vért adni mindig hasznos, de a vírushelyzet óta kialakult vérhiány miatt most még fontosabb!

A SportOnline dolgozói sporthéten nem csak saját egészségünkkel törődünk, de mások egészségének megőrzésére is buzdítunk!

A cél, hogy menjünk el minél többen vért adni a SportOnline ideje alatt (október 26. – 30. között) és gyűjtsünk össze közösen (legalább) 5 liter vért!
 
Hogyan tud részt venni a kihívásban? Menjen el vért adni – bármelyik véradó helyre -, fotózza le a tű helyére ragasztott kötést a kezén, töltse fel a képet az Véradásra fel! nevű csatornára, és már hozzá is adjuk az Ön által adott 450 ml-t a számlálóhoz!

Adjunk vért, és mentsük meg (legalább) 36 ember életét!

A véradások helyszínéről és időpontjáról az Országos Vérellátó Szolgálat honlapján ide kattintva tájékozódhat.

A kihívás sikerességéhez hozzájárulók között a kihívás után egy 5 ezer forintos ELTE Shop utalványt sorsolunk ki.

 

Eötvös Emléktúra nyomában

Kedves Túrázók!

Az ELTE-BEAC Természetjáró Szakosztály által 2019 őszén szervezett 17. Eötvös Emléktúra útvonalát ajánljuk figyelmetekbe.

A túra útvonaláról szóló leírást (pdf), és a GPS fájlokat ide kattintva találják. Javaslom, hogy elindulás előtt nézzék össze egy térképpel – amit magukkal is visztek – vagy töltsék rá a mellékelt GPS-tracket a telefonukra, GPS-ükre.
A helyenként – főleg a Holdvilág-árokban – sziklás terep miatt feltétlenül szükséges egy jó bakancs, amely megfelelően tartja a bokát, és nem csúszik a talpa!
A túra során lehetőség van könnyebb és nehezebb útvonal választására – ezt a GPS fájlok elnevezésénél is jelöltük.

Jó túrázást kívánunk!

Pósch Dániel, túravezető, ELTE-BEAC Természetjáró Szakosztály
és az ELTE Karrierközpont-Sportiroda csapata, SportONline szervezői

 

A Károlyi-kert titkai (vezetett séta)

Meghívhatjuk egy közös sétára?
Ismerjék meg a Belváros szívében fekvő apró, zöld oázist, a Károlyi-kert történetét!

Az október 30. péntekre szervezett, félórás, vezetett séták három turnusban indulnak.

 • 🕙10:00-kor
 • 🕧12:30-kor
 • 🕑14:00-kor

A sétára jelentkezni a Teams-felületen lehet, a General csatornán lévő bejegyzésben szereplő linken keresztül.

A maximális létszám sétánként 20 fő, a járványügyi intézkedések betartására figyelve.

A részvétel ráadásul pontot is ér a Sporthét pontgyűjtő versenyén.

Még nem regisztrált a @SportONline – ELTE Dolgozói Sporthétre?
Ide kattintva egy pillanat alatt megteheti: https://bit.ly/3dxxmSd

Szép helyen sportoltam! – fotóverseny

A testmozgással sok örömforrás járhat együtt, egyike lehet ezeknek a szép környezet, ahova eljuthatunk. Itt a lehetőség, hogy munkatársaikkal is megosszák a szép tájak okozta kellemes élményeket.

Menjen el futni, kirándulni, biciklizni, vagy mozogjon bármilyen más módon, és ha úgy érzi, megörökítésre érdemes, szép környezetben van, fotózza le. Lehet ez egy őszi erdő, egy városi naplemente, vagy bármi más, a szépség mindenütt jelen van.

Ezekkel a fotókkal ráadásul most értékes nyereményt is nyerhet!

Fotózza le a tájat és töltse fel a SportONline Teams csoportjának Szép helyen sportoltam! – fotóverseny nevű csatornájára. A feltöltött fotók a rendezvényre regisztráló minden résztvevő számára láthatóak lesznek. Bátorítsa Ön is ismerőseit, hogy támogassák egy Like-al fotóját, mert a rendezvény végén legtöbb like-al rendelkező fénykép feltöltője értékes nyereményben részesül!

A fotóverseny 2020. 11. 01. 20:00-ig tart. Ebben az időpontban rögzítik a szervezők a like-ok számát a bejegyzések alatt, ami alapján kihirdetik a győztest.

Figyelem: Csak a Like reakciók száma számít! Egyéb hangulatjeleket, reakciókat nem veszünk számításba!

A versenyben való részvétel feltétele

A csatornára a SportONline Dolgozói Sporthét ideje alatt (2020. 10. 26. 00:01 – 2020. 11. 01. 20:00 között) készült fényképeket lehet feltölteni.

A fénykép feltöltésekor igazolni kell, hogy a feltöltő valóban ott járt, valóban saját képről van szó. Ezt 2 módon igazolhatják a nevezők:

 1. A képen szerepeljen a feltöltő személy is. Lehet selfie is, de készítheti a fényképet valaki az Önökkel együtt sportoló társaságból is. Csupán annyi a fontos, hogy együtt fotózkodjanak a tájjal, amit meg szeretnének mutatni.
 2. Ha nem szerepel a fényképen, úgy is elfogadjuk a feltöltést, ha rögzíti a sporttevékenységet, amely során az adott tájra eljutott. Ezt megteheti egy mozgást rögzítő alkalmazással (pl. Endomondo, Strava, Runkeeper, Természetjáró, stb.) az eredményéről szóló képeket, térképeket (print screen) töltse fel a fotóval együtt a bejegyzésbe.

Nyeremény

A legtöbb Like reakciót kapott fotó feltöltője 5 ezer forintos ELTE Shop utalványt nyer.

Étkezzünk egészségesen – receptverseny

Az egészséges életmódhoz nem elég a rendszeres testmozgás, fontos a megfelelő táplálkozás is. Itt a lehetőség, hogy Ön is inspirálódjon és másokat inspiráljon ezen a területen!

Készítse el kedvenc egészséges ételét és nevezzen be a versenybe!

Fotózza le az elkészült ételt és a recepttel együtt töltse fel a SportONline Teams csoportjának Étkezzünk egészségesen – receptverseny nevű csatornájára.

Tipp: Az elkészített ételből akár kóstolót is vihet munkatársainak!

A feltöltött fotó-recept párosok a rendezvényre regisztráló minden résztvevő számára láthatóak lesznek. Bátorítsa Ön is ismerőseit, hogy támogassák egy Like-al receptjét, mert a rendezvény végén legtöbb like-al rendelkező bejegyzés feltöltője értékes nyereményben részesül!

A receptverseny 2020. 11. 01. 20:00-ig tart. Ebben az időpontban rögzítik a szervezők a like-ok számát a bejegyzések alatt, ami alapján kihirdetik a győztest.

Figyelem: Csak a Like reakciók száma számít! Egyéb hangulatjeleket, reakciókat nem veszünk számításba!

Nyeremény

A legtöbb Like reakciót kapott recept feltöltője 5 ezer forintos ELTE Shop utalványt nyer.