fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Diligent: belépő a technológiai innováció élvonalába

Már Budapestről is lehet befolyása egy jó szakembernek a világ legnagyobb márkáinak vezetői döntéseire. A globális techipar élvonalába tartozó, vállalatirányítási szoftvereket (GRC) fejlesztő Diligent keres többek között termékmenedzsmentben és szoftverfejlesztésben jártas szakembereket idén induló budapesti Globális Termék Innovációs Központjába.

Aki bekerül a Diligent budapesti Termék Innovációs Központjának csapatába, beleláthat abba, milyen technológiák segítik a legbefolyásosabb brandek mögötti üzleti döntéseket.

A Diligent tavaly jelentette be, hogy elindítja 300, magasan kvalifikált szakembernek munkahelyet adó Globális Termék Innovációs Központját Budapesten. A Diligent a világ GRC-szoftver piacának egyik legjelentősebb szereplője, amely a londoni tőzsdén jegyzett vállalatok 70 százalékát és az 1000 legnagyobb amerikai cég mintegy felét szolgálja ki SaaS termékeivel.

A Diligent a vezetői döntéshozatalt segítő eszközöket szállít, amelyek nemcsak a munkafolyamatok hatékonyságára vannak hatással, hanem a vállalati kultúrára is. Termékei és programjai révén, mint amilyen például a Modern Leadership kezdeményezés, a Diligent a különböző hátterű és gondolkodású emberek elfogadását támogatja, és az így mobilizálható kreativitás és tettvágy révén teszi még sikeressebbé a vállalatokat.

A Budapestre költöző Diligent most a magyar tehetségeknek kínál egy globális, 1500 főt foglalkoztató és a világ legbefolyásosabb márkáit kiszolgáló nagyvállalaton belül nemzetközi karrierlehetőséget.

A budapesti innovációs központ élére egy tapasztalt vezetőt, Szatmári Júliát nevezte ki a cég, aki már javában építi a csapatát. A termékmenedzsment, a szoftverfejlesztés, a minőségbiztosítás, a kiberbiztonság, az infrastruktúra-üzemeltetés területén jártas szakembereket keres. Olyan csapatot épít, amelyen belül ösztönzi fogják a munkatársak együttműködését, az innovációt és a sokszínűséget. Szatmári Júlia szerint a Diligent rugalmas időbeosztást kínál leendő munkavállalóinak, akik olyan, szemléletformáló termékek fejlesztésében vehetnek részt, amelyek több mint 130 országban, több mint 23 000 szervezeten belül indíthatnak el fontos változásokat.

További információkért látogass el a Diligent bemutatkozó oldalára!