Digitalizáció és automatizáció - mi lehet a szerepük a könyvelésben?

Hogyan alakul a számviteli szakma jövője? A Process Solutions online előadása május 2-án 17:00 órától.

Hogyan alakul a számviteli szakma jövője? Tudd meg a Process Solutions szakértőjétől egy online előadás keretében!

Időpont: 2023. május 2. (kedd) 17:00
online, Microsoft Teams

Egy dinamikusan növekvő számviteli és bérszámfejtési szolgáltató vagyunk. Saját irodáink és partnerhálózatunk révén Európa-szerte nyújtunk magas színvonalú szolgáltatásokat. Cégcsoportunk Magyarországon 2006 óta piacvezető. Gyakornoki Programunk keretében több, mint 60 gyakornokot foglalkoztatunk. Több mint 500 ügyfelünk közül számos a világ legnagyobb vállalatai közé tartozik. A szakmai tudás, a munkatársak szakmai képzettsége adja a mi professzionalitásunkat és a vállalat sikerességét. A Process Solutions-nél már gyakornokként is gondolkodást igénylő könyvelési feladatokkal találkozhatsz. A pénzügyi-számviteli folyamatok gyakorlati oldalát a tanulmányaiddal párhuzamosan ismerheted meg. Támogató csapatunk, saját belső tréningjeink és a rugalmas időbeosztás lehetősége segít téged ebben.

Tanulmányaid végeztével junior könyvelőként folytathatod nálunk a karriered. Néhány év alatt te is elismert és tapasztalt szakemberré válhatsz. Több mint 500 ügyfelünk által számos iparág sajátosságait megismerheted. Folyamatos rotációk révén mindig lesz lehetőséged újat tanulni.
 
Előadó: Sólyom Attila: Digital Transformation Director
Attila lassan 10 éves tapasztalatával 5 éve erősíti PS csapatát, jelenleg mint Digital Transformation Director. Erős gazdasági hátterére és átfogó tapasztalataira támaszkodva képes komplex technológiai problémákat demisztifikálni, majd a fejlesztési lehetőségeket könnyen érthetően kommunikálni mind a technikai, mind az üzleti érintettek számára, így biztosítva a Process Solutions üzleti digitális transzformációs projektjeinek sikeres megvalósítását.

Gyors regisztráció