fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Diákigazolvány érvényesítésével kapcsolatos friss információk

Értesítjük a hallgatókat, hogy a 2016/17-es tanév őszi félévére 2016.szeptember 12-től érvényesíttethetik diákigazolványukat a Quaestura Irodában és a Lágymányosi Q-ponton, október hónapban pedig a kari érvényesítő napokon. Hallgatói jogviszony-igazolást a 2016/17-es tanév őszi félévéről szintén szept.12-től igényelhetnek. Figyelem! Előző féléves matricával a diákigazolványok 2016.október 31-ig még érvényesek! Az érvényesítésre csak a Tanulmányi Rendszerben a 2016/2017 tanév I. félévére aktív státusszal rendelkező hallgatóknak van lehetőségük. Az Egyetemünk szabályzata értelmében nincs lehetőség törött, sérült vagy a Tanulmányi Rendszertől eltérő adatokat tartalmazó diákigazolványokat érvényesíteni. Érvényesítő matricát külön nem adunk ki, csak diákigazolványra ragasztva. A diákigazolványon szereplő címnek hivatalos címnek kell lennie, ilyen lehet a lakcímkártyán is és a Neptunban is egyaránt szereplő “állandó” illetve “tartózkodási” cím, külföldieknél a “Külföldi cím” kifejezés. Diákigazolvány-igénylés nélkül csak a jogosult, de végzés miatt már jogviszonnyal nem rendelkező hallgató kaphat ideiglenes igazolást. Kérjük, hogy az előző féléves érvényesítő matricát NE távolítsa el, érvényesítés során, az Ön kérésére az ügyintéző teheti azt meg. A kari érvényesítési időpontokról a Quaestura Iroda honlapján fogunk hamarosan tájékoztatást adni. https://qter.elte.hu/Hirdetes.aspx?hirdetes_id=184

Értesítjük a hallgatókat, hogy a 2016/17-es tanév őszi félévére 2016.szeptember 12-től érvényesíttethetik diákigazolványukat a Quaestura Irodában és a Lágymányosi Q-ponton, október hónapban pedig a kari érvényesítő napokon. Hallgatói jogviszony-igazolást a 2016/17-es tanév őszi félévéről szintén szept.12-től igényelhetnek.

Figyelem! Előző féléves matricával a diákigazolványok 2016.október 31-ig még érvényesek!

Az érvényesítésre csak a Tanulmányi Rendszerben a 2016/2017 tanév I. félévére aktív státusszal rendelkező hallgatóknak van lehetőségük. Az Egyetemünk szabályzata értelmében nincs lehetőség törött, sérült vagy a Tanulmányi Rendszertől eltérő adatokat tartalmazó diákigazolványokat érvényesíteni. Érvényesítő matricát külön nem adunk ki, csak diákigazolványra ragasztva. A diákigazolványon szereplő címnek hivatalos címnek kell lennie, ilyen lehet a lakcímkártyán is és a Neptunban is egyaránt szereplő “állandó” illetve “tartózkodási” cím, külföldieknél a “Külföldi cím” kifejezés. Diákigazolvány-igénylés nélkül csak a jogosult, de végzés miatt már jogviszonnyal nem rendelkező hallgató kaphat ideiglenes igazolást.

Kérjük, hogy az előző féléves érvényesítő matricát NE távolítsa el, érvényesítés során, az Ön kérésére az ügyintéző teheti azt meg.

A kari érvényesítési időpontokról a Quaestura Iroda honlapján fogunk hamarosan tájékoztatást adni.

https://qter.elte.hu/Hirdetes.aspx?hirdetes_id=184