fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Decemberben újra Éjszakai Sport!

2014. december 12-én, a szorgalmi időszak utolsó napján az ELTE EHÖK és a BEAC vár minden sportolni szerető és vágyó egyetemi hallgatót és dolgozót az ELTE Sporttelepen, a hagyományos ELTE Éjszakai Sport rendezvényen.

A programban a csapatsportágakon (foci, röplabda, kosár, kviddics, lasertag) kívül ügyességi és küzdősportok is szerepelnek, lesz aerobic, dinamikus jóga és zumba is.  Az este fő célja, hogy az ELTE-hez kötődő hallgatók, öregdiákok, oktatók és dolgozók számára lehetőséget biztosítson a találkozásra, erősítse az egyetemi sportközösséget.

Előzetesen az ELTE Éjszakai Sport hivatalos honlapján lehet jelentkezni, de a helyszínen is lesz lehetőség a rendezvényen való részvételre.

Az esemény promo videója:

 

Időpont: 2014. december 12. 18:00–4:00

Helyszín: ELTE Sporttelep (1117 Budapest, Bogdánfy Ödön utca 10.)

 

BEAC / Facebook

Ezt olvastad már?

Tematikus ELTE-BEAC Sportpályázat

Vízi sportnapok, túrák és tanár-diák mérkőzések 2014/15-ös tanév, tavaszi félévére vonatkozó szervezésére hirdet pályázatot az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportegyesülete. A pályázat célja, hogy forrást biztosítson az ELTE kari, intézeti dolgozói, hallgatói számára szabadidős és sportprogramok megszervezésre. Tovább ›»