fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Clementine Diplomakupa

Mennyit ér a diplomád? Hányan olvassák a diplomamunkád? Minket érdekel! Vegyél részt a IV. Clementine Diplomakupán, és nyerj értékes díjakat! Végezz összetett, komplex adatelemzést gyakorlati témákon, és mutasd meg nekünk!

Ha az alábbi képzések bármelyikén tanulsz, és úgy gondolod, szívesen megmérettetnél az üzleti elemző szféra képviselői előtt is, jelentkezz!

Marketing

Aktuárius

Szociológia
Pszichológia

Piackutatás

Társadalomtudomány
Gazdaság

Alkalmazott matematika

Természettudomány

Hagyományteremtő céllal indítottuk el a Clementine Diplomakupát, amellyel elsősorban a felsőoktatási intézmények végzős hallgatóit szólaltattuk meg. Nagy örömünkre szolgált, hogy harmadik alkalommal is széleskörű hallgatói érdeklődés övezte kezdeményezésünket, ezért idén negyedszer is meghirdetjük azt.

Ismerd meg korábbi sikertörténeteinket!

Jelentkezés

Részt vehetsz, ha megfelelsz az alábbi feltételeknek:

  • 2015 őszi vagy 2016 tavaszi félévében MSc, MA, vagy BSc, BA fokozatú diplomamunkát készítettél/készítesz, és aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkezel a 2015/2016-ös tanévre
  • Adatelemzést végzel benne az IBM SPSS termékek valamelyikével (Statistics, Modeler, Amos, stb.)
  • Az elemzési téma gyakorlati, praktikus szempontból érdekes, akár üzleti vagy tudományos ismérvek szerint
  • Tervezett diplomamunkád rövid leírásával jelentkezel 2016. február 19-ig a jelentkezési lap beküldésével

ITT JELENTKEZHETSZ!

A jelentkezés során jelezheted, hogy segítséget, konzultációt, vagy szoftvert szeretnél a munkádhoz, esetleg egy külső konzulens segítségét vagy akár elemzési téma támogatást vársz tőlünk. Ezt a jelentkezés sorrendje és kapacitásunk függvényében tudjuk vállalni.

Jelentkezésedet 2016. március 14-ig elbíráljuk és értesítünk, ezután pedig már nincs más hátra, mint hogy a legjobb tudásod szerint elkészítsd a szakdolgozatod, amelyet május 20-ig mi is várunk!

A beadott szakdolgozatokat szakmai zsűri bírálja el, mely a Clementine Consulting szakértőin kívül az adatbányászati, adatelemzési, piackutatási és kockázatkezelési szakmák képviselőiből áll.

A kupán idén is lesz szóbeli forduló, melyre a legjobb 6 dolgozat jut tovább. A szóbeli fordulóba jutásról 2016. május 30-ig értesítjük az indulókat, a szóbeli fordulóval egybekötött eredményhirdetést pedig 2016. júniusára tervezzük.

Díjazás

A nyertes munkát beadó hallgatók egy fizetett gyakornoki státuszhoz juthatnak, majd előadhatják munkájukat és eredményeiket az SPSS Nyári Iskolán!

A nyertesek összesen 500 000 Ft gyakornoki státuszhoz és 1 000 000 Ft értékű SPSS termék tanfolyamokhoz juthatnak!

 

* A feltételek, díjazás és határidők változtatásának jogát – a beérkező pályázatok számától függően – fenntartjuk.