ELTE Karrierközpont
Pályára állítunk

Cégeknek

Partnereink számára nyújtott hirdetési, employer branding és egyéb szolgáltatásainkról itt olvashattok.

Hirdetési szolgáltatások munkaerőpiaci partnereknek

Az ELTE Karrierközpont számos toborzási, brandépítő lehetőséget nyújt számos szektorban tevékenykedő vállalatnak annak érdekében, hogy azok megtalálják a számukra értékes munkaerőt, illetve, hogy a diákok is megtalálják álom munkáikat.

A szolgáltatásokról és azok költségvonzatairól részletesebben a Karrierközpont kiajánlójában olvashattok.

 

Miket ajánlunk leendő munkaerőpiaci partnereinknek?

Állásportál

Az ELTE Karrierközpont Állásbörze oldala minden vállalkozás számára nyílt lehetőséget kínál, hogy megosszák nyitott pozícióikat*. Ehhez mindössze az alábbi oldalon található űrlap kitöltésére van szükség: https://allasborze.elte.hu/uj-allashirdetes/ .

*Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy az ELTE Informatikai Karával történt egyeztetést követően az a megállapodás született, miszerint az informatikusoknak szóló álláshirdetést kizárólag az Informatikai Kar jóváhagyásával, az illetékes dékáni hivatal vezetőjével történő egyeztetést követően lehet hirdetni felületeinken. Ezzel kapcsolatos információkért keressen minket bizalommal az oldal alján található címen!

 

Karrier hírlevél

Hírlevél küldési szolgáltatásainkból két opciót különböztetünk meg. A célzott hírlevél szakok szerinti bontásban kerül kiküldésre a hallgatóknak, melynek előnye, hogy könnyebben érhetők el a speciális területeken tevékenykedni kívánó diákok. A másik lehetőség az általános karrier hírlevél, amely az ELTE Karrierközpont által kerül továbbításra a hallgatóknak, minden második tanítási héten. Ez karonkénti bontást jelent, de akár minden címzettnek kiküldhető a hirdetés, amely akár 53.000 diák elérését jelenti. A két hírlevél fajta felépítésében, karakterszámában van különbség, amiről az ajánlatkérés során bővebb tájékoztatást adunk.

 

Hirdetések a social media felületeinken

Lehetőség nyílik arra, hogy az Állásportálunkra feltöltött pozíciók kiemelésre kerüljenek. Egyfelől rendelkezünk egy több, mint 14 ezer ELTE-s kötődésű diákokat felölelő zárt Facebook csoporttal, amely arra szolgál, hogy a jelenlegi és volt hallgatókat naponta frissülő tartalmakkal lássuk el, és megosszunk velük minél több álláslehetőséget. Itt, a csoporton belül tudjuk rögzíteni az álláshirdetéseket, illetve magán az Állásportálunkon is ki tudjuk emelni a pozíciókat.

 

További online hirdetési felületeink

Az előbbiekben már említett Állásbörze oldalon, az ELTE hivatalos Állásportálján aloldalak, úgynevezett landing page létrehozását tudjuk biztosítani a vállalatok számára, továbbá a Karrierközpont honlapján pedig PR cikkek közzétételére nyílik mód.

 

Előadások, tréningek

Nyílt, létszámkorlát nélküli előadással vagy kiscsoportos interaktív tréninggel való megjelenés az ELTE hallgatói számára. Ennek szervezése során biztosítjuk a teljeskörű marketing szolgáltatást, online felületet vagy előadótermet a lebonyolításhoz, illetve elősegítjük a munkáltatói márkaépítést. Ezek megrendezése általában az egyetemi szorgalmi időszakban lehetséges. Ezzel kapcsolatban az alábbi elérhetőségen lehet érdeklődni: nemeth.patrik@kancellaria.elte.hu 

 

Karriernap

A fent említett alternatívák mellett minden évben megrendezzük a nagy sikerű Karriernapunkat, hiszen az ELTE elkötelezett a hazai munkaerőpiac egyensúlyának megteremtésében, a diákok, végzett hallgatók mielőbbi elhelyezkedésének támogatásában.

Örömünkre szolgál, hogy – a korábbi online események után – idén 2022. április 28-án ismét jelenléttel rendezhettük meg egyetemünk állásbörzéjét, az ELTE Karriernapot.

A rendezvény rendkívül sikeres volt, amit nem csak a helyszínen hallottak és látottak, hanem a számok is bizonyítanak:

  • Összesen 53 kiállító vett részt (51 személyes, 2 online),
  • Több, mint 800 látogatója volt a rendezvénynek,
  • A nyereményjátékunkon 217-en vettek részt, melynek fődíja egy okostelefon volt 
  • Az állásportálunkon a rendezvény alatt 254 nyitott pozíció volt elérhető

A következő állásbörze időpontja várhatóan 2023 tavaszi félévében lesz. További részletek hamarosan…

További információk: munkaeropiac@kancellaria.elte.hu 

A Karrierközpont kiajánlója

Megnézem a kiajánlót