fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Az önbizalomról 70 percben, avagy sosem késő azzá válni, aki lehettél volna

Az önbizalomról 70 percben újratöltve! Azoknak, akik nem fértek be az első, februári alkalomra, még egyszer megszervezzük nagy sikerű előadásunkat önbizalom témában.

Mit tehetsz a saját belső önbecsülésedért? Mi különbözteti meg azt, aki magabiztosnak tűnik attól, aki ténylegesen magabiztos? Te melyik vagy? Mikor fogsz végre hinni magadban? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket feszegetünk február 10-én „Az önbizalomról 70 percben” című előadáson, ahol remek alkalmad nyílhat, hogy végiggondold, mire vagy képes valójában és hogyan válhatsz azzá, aki lenni szeretnél. Muhammad Ali mondta egyszer: „Gondolj arra, hogy nem kell feltétlenül azzá lenned, akinek mások akarnak.” Kiállsz végre magadért, vagy éled azt az életet, amit mások akarnak, de valójában már rég nem a tiéd? Te döntesz! Időpont: 2015. május 12. 18:00 Helyszín: ELTE BTK, 1088 Budapest, Múzeum krt. 4/A, Gólyavár

Ezt olvastad már?

Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban

Bekapcsolódnál a tevékenységünkbe, netán már most is önkénteskedsz valahol? Váltsd kreditre! A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, történetével, jellegzetességeivel, az önkéntes tevékenység és a munkaerőpiac kapcsolatával. A hallgatók emellett egy 30 órás terepmunkán is részt vesznek egy választott fogadószervezetnél, ahol különféle projektfeladatokat látnak el. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»

Te és a céljaid, avagy 10 dolog az életről és a céljainkról

Mindannyiunkra jellemző, hogy révbe szeretnénk érni, mind szakmailag, mind magánéletileg, aminek eredményeképp aztán egyfajta kiteljesedést élhetünk meg. Kevesen tudjuk azonban, miként lehet hatékonyan és eredményesen célokat, főleg személyre szabott célokat kitűzni. Többek között ezzel foglalkozunk a következő „Hogyan tovább?” előadáson, március 10-én. Tovább ›»