fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Az ELTE ismét dobogós

Tegnap este nyilvánosságra hozták az idei ponthatárokat, ezzel együtt azoknak az alap- és osztatlan szakoknak is a listáját, amelyekre szinte alig lehetett bekerülni.

Az ELTE Érettségi Előkészítő Iroda is képviseltette magát a Pont Ott Partyn 2014. július 24-én, a hivatalos ponthatárhúzó rendezvényen. Az este folyamán kiderült ponthatárok a felvi.hu oldalon, a legmagasabb pontszámot igénylő szakok listáját az eduline.hu tartalmai között is megtalálhatják az érdeklődők.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem is csokorba szedte az újdonsült gólyák számára fontos információkat, melyek a felvettek.elte.hu, illetőleg az ELTEOnline oldalán is elérhetők, a kari honlapok mellett.

Ugyanakkor, azoknak sem kell sokáig búslakodnia, akik idén nem érték el a szükséges pontszámot a hőn áhított szakokra, hiszen az Egyetem számukra intenzív emelt szintű érettségi előkészítő kurzusokat szervez, mi több, különleges nyereményjátékkal készülünk leendő gólyáinknak.

Ezt olvastad már?

Sikerrel zárult az V. ELTE Virtuális Állásbörze

Az ELTE Karrierközpont november 11-13. között ötödik alkalommal rendezte meg a Virtuális Állásbörzét. Az ELTE karrier platformján rekordszámú, 74 munkáltató virtuális standjánál összesen mintegy 1800, fiatal egyetemistákat és frissdiplomásokat megcélzó pozícióból lehetett válogatni. A börzén az ország vezető tanácsadó, kereskedelmi és innovációs társaságai is részt vettek. Tovább ›»

Közel tízezren az ELTE standjánál

Százhatvan felkészült hallgató és oktató tájékoztatta az érdeklődőket Egyetemünkről az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon 2014. január 16–18. között: az ELTE standjára csaknem tízezren voltak kíváncsiak. Nyolc Karunk vezetői interaktív kerekasztal-beszélgetésen adtak választ a „Miért az ELTE?” kérdésre, a programot Fábri György közkapcsolati és kommunikációs rektorhelyettes moderálta. Tovább ›»

Mozgás, véndiákok!

Jó hangulatban zajlott a hétvégi ELTE Alumni és Családi Sportnap, ahol minden korosztály - totyogóktól az öregdiákokig - megtalálhatta a kedvére való szabadidős elfoglaltságot. A nagyszabású focikupa mellett volt kviddics, gólyaláb, golf, röplabda, aerobik és még sok más, ami felejthetetlenné tette ezt a napsütéses szombatot. Tovább ›»