fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Az ALDI kivételes ajánlattal várja a hallgatókat a nyári szezonban!

Akár félmillió forintot is kereshetsz nyáron az ALDI balatoni üzleteiben.

Az ALDI június 1. és augusztus 31. között kiemelt fizetéssel vár a Balaton környéki üzleteiben.

Az ALDI a kiemelt balatoni áruházaiban idén is bővíti dolgozóinak létszámát. Szezonális időszakra, határozott idejű munkaviszonnyal alkalmaz bolti munkatársakat. Összesen több mint 50 teljes- és részmunkaidős pozíció nyílik meg az áruházláncnak a Balaton környékén található egységeiben. A jelentkezők a június 1. – augusztus 31. közötti időszakban megnövelt bérre számíthatnak: heti 30 óra esetén bruttó 376 725 forint, 35 óra esetén 439 513 forint, míg 40 órás munkaviszony esetén bruttó 502 300 forint a járandóság. A vállalat az ezekben az üzletekben dolgozók számára vagy az érintett üzlethez közeli, kiváló minőségű balatoni szállást biztosít, vagy megtéríti a munkába járás útiköltségét. Emellett a 25 év alatti munkavállalók az SZJA mentesség lehetőségével is élni tudnak, így minden szempontból versenyképes fizetésre számíthatnak.

Ezek a kiemelt bérek az ALDI Magyarországnál elérhető legmagasabb bérek az áruházi eladó pozícióban, melyek az egész nyári szezonban elérhetőek lesznek a fent említett üzletekben. Ez a juttatási csomag egy különösen vonzó ajánlat a hallgatók számára, akik az ország területéről a nyári időszak folyamán a „magyar tengernél” munkát vállalnának. A szállással, illetve az utazási támogatással kapcsolatos adminisztrációt a cég intézi, a szabadidőben pedig mindenkit vár a balatoni nyár, strand, napsütés, lángos.

Gyere és töltsd a nyarat a magyar tengernél, keress és bulizz sokat!

Bővebb információ a lehetőségről és a jelentkezés menetéről: https://karrier.aldi.hu/allaskereso?query=szezon%C3%A1lis&location=