Alumni Jótékonysági Kampány

Tudtad, hogy az Alumni Jótékonysági Kampány érted is történik? Eleddig a tehetséges, anyagilag rászoruló hallgatóknak gyűjtöttünk, az Alumni Ösztöndíj* alap számára. Az idei virtuális kampányunk alkalmával a COVID-19 miatt nehéz helyzetbe kerülő, rászoruló hallgatókat is támogatni szeretnénk! Adománygyűjtésbe kezdünk tehát, melynek eredményétől függően írhatjuk ki a pályázatot.

Alumni Jótékonysági Kampány

A generációs összefogásra most nagy a szükség! Hiszen a volt hallgatóink és gyerekeik számára is jól jönne a segítség – főleg az online tanulás, home office okán.

Kivennéd a részed, és Te is segítséget nyújtanál azoknak, akiknek tudsz? Akár saját, leendő szakmádba illőt délutánonként? Talán el sem hinnéd, most ez online milyen egyszerű! Fáradozásodért - a gyakorlaton túl – több mindent kaphatsz: pl. kreditpontokat, ajánlólevelet… 
Részletek ide kattintva.

Vigyázz, kész, TŰZZZ: jelentkezz máris az ELTE Apró segítségnyújtást támogató csoportunkba­­­** és posztold ajánlatodat! 
Online korrepetálás, online gyógypedagógiai foglalkozás, online pszichológiai tanácsadás? Végtelen a sor.

Segítsük egymást most EGYETEMESEN!

Kapcsolódó mottó és játék: #kitűzdELTE

*Az épp aktuális pályázat határideje 2020. november 30. 
Részletek ide kattintva.

**A csoportba való belépés előtti regisztrációnál a végzés dátumához a tervezett év is beírható: https://www.alumni.elte.hu/group/elte-apro-segitseget-ker-vagy-ajanl/132/settings/menu