fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Állást keresni egyszerű. Találni már nem. Szánj 10 percet a karriermenedzsmentre

Kedves Hallgatónk! Talán most is épp azon jár az eszed, hogyan találd meg a következő neked való gyakornoki programot vagy karrierlehetőséget. Tudod, hogyan kell követni álmaid cégeit a közösségi oldalakon. Látogatod karrieroldalaikat, akár a mobilodon is. De kihozod ebből a maximumot vagy az egész csak felesleges időpocsékolás? Keresni egyszerű. Találni már nem.

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem egy olyan globális együttműködésben vesz részt a Potentialparkkal, amiben online kutatást végzünk állásokról és munkáltatókról.

Hogyan vehetsz ebben részt és miért éri meg?

·         Töltsd ki kérdőívünket, amelyben azt kutatjuk, hogyan használod a karrieroldalakat, a közösségi oldalakat és a mobil applikációkat, amikor állást keresel. Az egész nem több 10 percnél.

·         Amikor végeztél, tippeket adunk, hogyan fejleszd a használt applikációkat és legyél sikeresebb kereső.

·         Információkat küldünk, hogyan találd meg a megfelelő munkahelyet és állást.

·         Utazást nyerhetsz Stockholmba, vagy tiéd lehet egy Apple Watch és más értékes ajándékok egyike.

Kattints, hogy még ma sikeresebb álláskereső lehess!

http://survey.potentialpark.com/s3/sbcareertest

A Patentialpark kutatásait munkáltatók és egyetemek használják fel világszerte. Több mint 800 oktatási intézménnyel dolgozunk együtt minden kontinensről. Célunk, hogy segítsük az egyetemeket, a hallgatókat és a végzetteket, hogy a releváns információkat online is megtalálják.

Ezt olvastad már?

Karriermenedzsment III. – Önkéntesség a munkavállalásban

Bekapcsolódnál a tevékenységünkbe, netán már most is önkénteskedsz valahol? Váltsd kreditre! A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, történetével, jellegzetességeivel, az önkéntes tevékenység és a munkaerőpiac kapcsolatával. A hallgatók emellett egy 30 órás terepmunkán is részt vesznek egy választott fogadószervezetnél, ahol különféle projektfeladatokat látnak el. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»