fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Állásajánlatok – ELTE-sektől ELTE-seknek

A betöltendő állások 80%-a rejtve marad az álláskeresők által használt fórumok elől. Az ELTE Karrierközpont gondozásában indult Facebook csoport ezt az arányt igyekszik javítani.

2014. augusztus 18-án létrejött az Állásajánlatok – ELTE-sektől ELTE-seknek elnevezésű Facebook csoport, amelynek minden volt és jelenlegi ELTE hallgató tagja lehet. A tagok száma egyre bővül, a csoporthoz mostanra több mint 6000-en csatlakoztak.

A csoport célja, hogy a tagok állást ajánljanak egymásnak és megosszák tapasztalataikat. A csoport moderálását az adminisztrátorok végzik, így csak megbízható, ellenőrzött álláshirdetések kerülhetnek ki.

A tagok olyan munkalehetőségeket ajánlanak, amelyekre ők maguk is szívesen jelentkeznének, ezzel a csoport tagjai is biztosítják az állásajánlatok minőségét és valódiságát.

FONTOS! A csoportot csak saját, valós névvel rendelkező volt és jelenlegi ELTE-s hallgatók használják!

Csatlakozz Te is!

https://www.facebook.com/groups/eltekarrierkozpontallas/

Ezt olvastad már?

Get lucky!

A szerencsét mindenki máshogy látja. Van, aki meg van győződve róla, hogy a másik mindig mázlistább. Hogy éppen rá esett a választás az állásinterjún, az előléptetésnél, a fontos feladat elvégzésénél. Ugyanakkor ott a másik csoport, akik tesznek is ezért. Egy merész kijelentés: nekik van igazuk. Tovább ›»