A vállalkozási gondolkodásmód tanulhatósága [S08E05]

Hogyan tovább? sorozatunk következő előadását az április 28-i ELTE Karriernap rendezvényünkön tartjuk meg, a Lágymányosi Campus Gömb aulájában.

A vállalkozási gondolkodásmód tanulhatósága [S08E05]

Évszázadonként akad egy-két korszakos zseni, akadnak hatalmas gondolkodók, lángelmék, kiemelten tehetségesek, akik olyat is meglátnak, amit mi, az átlaghoz tartozók nem, vagy csak sok-sok tanulás után.

A kérdés nem az, hogyan legyünk nagyformátumú üzleti gondolkodók, hanem, hogy egy-egy trükköt, szemléletet, attitűdöt, értelmezést hogyan csenhetnénk el tőlük. Ők tehetségük okán mást és máshogy látnak az élet mintázataiban, bőven akadnak azonban tanulható fogások, melyek közelebb vihetnek szabadságunkhoz – akár ténylegesen vállalkozni szeretnénk, akár csak magánemberként más, esetleg meglepő vagy újszerű viselkedést próbálnánk ki.

Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientált szemüvegével fejti majd ki meglátásait mostani témánkban az ELTE Karriernap 2022 esemény keretében.

[Az előadás a Hogyan tovább? előadás-sorozat VIII. évadának 5. része.]

Időpont: 2022. április 28. (csütörtök) 16:00–17:00 óra
Helyszín: ELTE Lágymányosi Campus, Gömb Aula (térképlink)

Az előadás ingyenes, de az ELTE Karriernap 2022-re szóló regisztrációhoz kötött. A helyszíni regisztráció folyamatos, a rendezvény 10:00 és 18:00 óra között van.

A regisztrációs ív kitöltése után visszaigazoló email érkezik a megadott címre (a spam mappát is érdemes megnézni).

Facebook-esemény

🔼🔼🔼
Facebook-nyereményjáték
Instagram-nyereményjáték