fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

A siker tervezhető 5.0 – Erőforrásaink leltára némi én-erősítéssel fűszerezve

A második félévben is itt a Hogyan tovább? előadássorozat Limpár Imrével! Első alkalommal rögtön egy olyan témával kezdünk, amely a közönség igényeit szeretné kielégíteni, hisz sokan kérdeztetek az elmúlt előadásokon az önbizalom növelésről, én-erősítésről. Így ezúttal az erőforrások feltérképezését vesszük górcső alá.

Mottó: ,,Ha a recept pocsék, nem számít, milyen jó szakács vagy.” (Timothy Ferris)

Lemerült elemmel tulajdonképp mit lehet csinálni az életben? Nyilvánvalóan bármit, csak egyszerűen nem fog működni, vagyis ha a mélyére ásunk, akkor semmit. Mégis mennyien vagyunk nap mint nap, akik alig feltöltött lelki elemekkel, utolsó cseppnyi energiánkkal próbálunk rendezni egy-egy normálisnak szánt hétköznapot, akár otthon, akár a munkahelyen. Aztán néha így, néha úgy sikerül.
Lehet ezt azonban másképp is!

Hozzávalók:

  • Imrétől megszokott hangulat
  • tempó
  • gyakorlatorientáltság

Elkészítés:

70 percbe sűrítjük, majd kérdésekkel ízlés szerint fűszerezzük

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Időpont: 2016. február 23. 18:00

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

 

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZD!

Ezt olvastad már?

Csak semmi pánik!

Mindenek előtt gondold végig, érdemes-e izgulnod és mikor? A vizsgaírás közben, vagy már a felkészülés alatt is görcsben áll a gyomrod? Meg kell vizsgálnod, hogy nyugodtabb akarsz lenni, vagy nyugodtabbnak akarsz tűnni? Tünetkezelésre van szükséged vagy valami mély változást kell eszközölni a szokásaidat tekintve? Milyen a személyes stílusod stresszkezelés terén. Milyen a saját izgulási szinted, milyen technikát, mikor kell bevetni? Tovább ›»

Győzd le a lámpalázat!

Nyakadon a vizsgaidőszak és egyre inkább stresszelsz? A szóbeli vizsgákon rendszeresen lámpalázad van? Gyomorgörccsel mész állásinterjúra? December 16-án, a „Hogyan tovább?” című előadássorozat keretein belül arra keressük a választ, hogy legyőzhető-e a lámpaláz. Gyere el és tanuld meg kezelni a stresszhelyzeteket! Tovább ›»