fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

A siker tervezhető 2.0 Mit tegyünk az örömgyilkosokkal és az energiavámpírokkal?

A "Hogyan tovább?" előadássorozatunk második állomásához érkeztünk, melynek keretében újra választ keresünk egy sokakat régóta foglalkoztató kérdésre. Mottó: „Nem repülhetsz a sasokkal, ha pulykákkal kapirgálsz." (Brian Tracy)

Két olyan karakter van, akiktől sokszor óvakodnunk kell, ha a siker útján szeretnénk járni: az egyik az örömgyilkos, a másik pedig az energiavámpír. Ennél már csak egy rosszabb van, ha a kettő karakter egy és ugyanaz a személy, ráadásul többen vannak és évek óta körbevesznek minket. Ilyen esetben még drasztikusabb beavatkozásra van szükség. A kérdés teljesen jogos: lehet-e valamit, sőt egyáltalán bármit tenni ellenük? A válasz egyértelműen igen. Ha a konkrét hogyanokat is tudni szeretnéd, akkor itt a helyed a Hogyan tovább előadás sorozat következő előadásán.

Ezúttal is tartjuk a 70 perces műsoridőt, ami után természetesen, mint mindig, kérdésekre lesz lehetőség.

Előadónk most is, mint mindig: Limpár Imre.

Időpont: 2015. október 27. 18:00

Helyszín: Gólyavár, Mária Terézia terem (1088 Budapest, Múzeum krt 4.)

Térkép

Mivel a helyszín befogadóképessége korlátozott, kérlek töltsd ki az alábbi jelentkezési lapot a regisztrációhoz!

Ezt olvastad már?

Csak semmi pánik!

Mindenek előtt gondold végig, érdemes-e izgulnod és mikor? A vizsgaírás közben, vagy már a felkészülés alatt is görcsben áll a gyomrod? Meg kell vizsgálnod, hogy nyugodtabb akarsz lenni, vagy nyugodtabbnak akarsz tűnni? Tünetkezelésre van szükséged vagy valami mély változást kell eszközölni a szokásaidat tekintve? Milyen a személyes stílusod stresszkezelés terén. Milyen a saját izgulási szinted, milyen technikát, mikor kell bevetni? Tovább ›»

A siker tervezhető 5.0 – Erőforrásaink leltára némi én-erősítéssel fűszerezve

A második félévben is itt a Hogyan tovább? előadássorozat Limpár Imrével! Első alkalommal rögtön egy olyan témával kezdünk, amely a közönség igényeit szeretné kielégíteni, hisz sokan kérdeztetek az elmúlt előadásokon az önbizalom növelésről, én-erősítésről. Így ezúttal az erőforrások feltérképezését vesszük górcső alá. Tovább ›»

Győzd le a lámpalázat!

Nyakadon a vizsgaidőszak és egyre inkább stresszelsz? A szóbeli vizsgákon rendszeresen lámpalázad van? Gyomorgörccsel mész állásinterjúra? December 16-án, a „Hogyan tovább?” című előadássorozat keretein belül arra keressük a választ, hogy legyőzhető-e a lámpaláz. Gyere el és tanuld meg kezelni a stresszhelyzeteket! Tovább ›»