fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

A siker sarokkövei, avagy a szerencse forgandó, esetleg mégsem?

Bárki lehet sikeres? Igen. Akárki? Egyértelműen nem! Mottó: „Azért nem jut olyan sok ember sehova az életben, mert amikor a lehetőség kopogtat az ajtajukon, éppen a hátsó kertben keresgélik a négylevelű lóheréket.” (Walter Chrisler)

Az előadás során konkrét példákon keresztül nézzük meg, ki mit tehet azért, hogy révbe érjen. Az elhangzó sztorik túlnyomó többsége hazai, magyar példa lesz. Olyan apró fogások kerülnek bemutatásra, melyek másoknak meghozták a várva várt munkaerő-piaci sikert.

Az előadás végén nyitjuk az ollót és azt is megnézzük, más életterületekkel egybekötve hogyan teremthető a saját szerencsénk, hogy végre mi legyünk jókor jó helyen, és nekünk dobjon jót a gép.

Előadó: Limpár Imre szakpszichológus (limparimre.com)

Időpont: 2016. október 25.(kedd) 18:00

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

 

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZD!

Ezt olvastad már?

Csak semmi pánik!

Mindenek előtt gondold végig, érdemes-e izgulnod és mikor? A vizsgaírás közben, vagy már a felkészülés alatt is görcsben áll a gyomrod? Meg kell vizsgálnod, hogy nyugodtabb akarsz lenni, vagy nyugodtabbnak akarsz tűnni? Tünetkezelésre van szükséged vagy valami mély változást kell eszközölni a szokásaidat tekintve? Milyen a személyes stílusod stresszkezelés terén. Milyen a saját izgulási szinted, milyen technikát, mikor kell bevetni? Tovább ›»

A siker tervezhető 5.0 – Erőforrásaink leltára némi én-erősítéssel fűszerezve

A második félévben is itt a Hogyan tovább? előadássorozat Limpár Imrével! Első alkalommal rögtön egy olyan témával kezdünk, amely a közönség igényeit szeretné kielégíteni, hisz sokan kérdeztetek az elmúlt előadásokon az önbizalom növelésről, én-erősítésről. Így ezúttal az erőforrások feltérképezését vesszük górcső alá. Tovább ›»

Győzd le a lámpalázat!

Nyakadon a vizsgaidőszak és egyre inkább stresszelsz? A szóbeli vizsgákon rendszeresen lámpalázad van? Gyomorgörccsel mész állásinterjúra? December 16-án, a „Hogyan tovább?” című előadássorozat keretein belül arra keressük a választ, hogy legyőzhető-e a lámpaláz. Gyere el és tanuld meg kezelni a stresszhelyzeteket! Tovább ›»