fbpx
Karrierközpont
Slider

A siker fejben dől el, avagy 7 érdekes állítás a siker működéséről

Érdekel hogyan működik a siker, milyen kulcsösszetevői vannak és hogyan viheted sikerre a kitűzött céljaidat? Akkor ott a helyed a „Hogyan tovább?” előadássorozat következő alkalmán, április 14-én!

A sorozat márciusi alkalma a jó célkitűzésről szólt, vagyis arról, hogyan lehet személyre szabottan, hatékonyan és eredményesen célokat kitűzni. A következő alkalommal a siker működésével ismerkedhetsz meg, amely szorosan kapcsolódik a célok fontosságának kérdéséhez.

Az előadáson arra helyezzük a hangsúlyt, mik a siker kulcsösszetevői, ha már látjuk a célokat. Az alapattitűd kérdése sem kikerülhető, ez az a fő pillér, amire lehet alapozni, erre utal az előadás címe is: a siker fejben dől el.

Az előadáson 7 olyan állítás hangzik majd el, ami külön-külön is nagy erőforrás a sikerhez vezető úton, de együtt végképp megalapozza azt. Az előző alkalmakhoz hasonlóan ez az előadás is gyakorlatorientált lesz, a mindennapokban hasznosítható tudást sajátíthatsz el különböző gyakorlatok és elgondolkodtató kérdések során keresztül.

,,Én nem keresek, én találok!” (Pablo Picasso)

Időpont: 2015. április 14. 18:00

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

Ezt olvastad már?

Önkéntesség a munkavállalásban (Karriermenedzsment III.)

A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, főbb jellegzetességeivel. A kurzus egyéni, társas és szervezési kompetenciákat is fejleszt (pl. felelősségvállalás, társadalmi érzékenység, kezdeményezőkészség, menedzsment kompetenciák). A kurzus során alkalmazott módszerek az interaktivitásra építenek (tréning, terepmunka, projektmenedzsment). Tovább ›»

Karriermenedzsment: Álláskeresői készségfejlesztés (Karriermenedzsment II.)

A kurzusra jelentkezés előfeltétele a Karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Karriermenedzsment I.) korábbi elvégzése. A karriermenedzsment kurzust az ELTE PPK és a Karrierközpont szakmai együttműködésben valósítja meg, melynek során a hallgatók az álláskeresési folyamat fontos állomásain szükséges és a munkavállalással kapcsolatos készségeik fejlesztésével, saját álláskeresői brand kialakításával foglalkoznak, saját élmény jellegű gyakorlatokon keresztül. Tovább ›»

Karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Karriermenedzsment I.)

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Karriermenedzsment kurzusainak fő célkitűzése, hogy az Egyetem hallgatóinak munkaerőpiacra történő belépését támogassa. A tanegység teljes egészében a munkaerőpiacon hasznosítható ismereteket tartalmaz, melyeket folyamatosan naprakészen tartunk, továbbá a piac részéről érkező tapasztalatokat is beépítjük a tematikába. A kurzust az ELTE PPK és a Karrierközpont szakmai együttműködésben valósítja meg. Tovább ›»

Speciális karriermenedzsment: Az álláskeresés lépései (Speciális karriermenedzsment I.)

A Fogyatékosügyi Központ, a PPK és a Szolgáltató Központ együttműködésének köszönhetően Speciális Karriermenedzsment kurzussal bővült repertoárunk. A kurzusra kizárólag speciális szükségletű, fogyatékossággal élő hallgatók jelentkezhetnek, akik előzetesen regisztráltak a kari fogyatékosügyi koordinátoruknál. Fő célkitűzésünk, hogy azoknak is segítséget nyújtsunk karrierjük tervezéshez és a jövőbeni munkavállaláshoz, akik speciális helyzetük miatt különleges szükségletekkel rendelkeznek. Tovább ›»

Te és a céljaid, avagy 10 dolog az életről és a céljainkról

Mindannyiunkra jellemző, hogy révbe szeretnénk érni, mind szakmailag, mind magánéletileg, aminek eredményeképp aztán egyfajta kiteljesedést élhetünk meg. Kevesen tudjuk azonban, miként lehet hatékonyan és eredményesen célokat, főleg személyre szabott célokat kitűzni. Többek között ezzel foglalkozunk a következő „Hogyan tovább?” előadáson, március 10-én. Tovább ›»