A Lexmarknál dolgozni: a legjobb döntés, amit valaha hoztam

Beszélsz franciául, de még nem tudod, hogy hol szeretnél dolgozni az egyetem után? A Lexmark előadása neked szól! Csatlakozz francia nyelvű, online előadásukra Teamsen május 22-én 17:00 órától!

Időpont: 2023. május 22. (hétfő) 17:00 óra
Felület: online, Microsoft Teams
Az előadásra a meghívót május 22-én délelőtt küldjük a regisztráció során megadott email címre (javasoljuk az eleve a Microsoft Teamshez használtat.)

A Lexmarkról: Our Competence Center in Budapest has opened in 2008 and plays a strategic role in Lexmark’s life with approximately 400 colleagues on-board. Why have they chosen Lexmark? We're offering complex, E2E positions with added-value tasks in a cooperative corporate culture and supportive managers. Long-term, stable job opportunities and internal career path. Flexible, hybrid working schedule, extensive benefit package and NET cafeteria amount. Sport events, family days, volunteer activities and more.
 
Előadó: Danielle Kithnek hívnak, Kamerunból érkeztem. 10 éve élek Budapesten. Egy olyan kétnyelvű országból jöttem, ahol a többség francia anyanyelvű, így nagy szerencsémre lehetőséget kaptam arra, hogy itt tanulhassak Magyarországon. Az előadásomban első körben a Lexmarkhoz vezető utamra helyezem a hangsúlyt, majd kitérek arra, hogy mi teszi a Lexmarkot különlegessé a többi vállalathoz képest, végül a számos, rendelkezésre álló lehetőséget is bemutatom nektek a cégünknél, amik igazán remek munkahellyé teszik a Lexmarkot.  Nagyon várom, hogy találkozhassam veletek!

Regisztráció