fbpx
Karrierközpont
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Legfrissebb híreink

ELTE Dolgozói Egészség- és Sporthét – 2021. ősz

Idén szeptemberben együtt rendezzük meg az elmúlt évek sikeres sportrendezvényeit, igyekezvén megőrizni és tovább fejleszteni mindent, ami korábban jónak bizonyult. Az Online Sporthéten és a személyes megjelenéssel tartott Egészség- és Sportnapon külön-külön is részt lehet venni, ha valakinek csak az egyikhez van kedve, de a kettő integrációja egy teljes körű, egész hetes sportélményt ad. Tovább ›»

Pszichológusi kérdések, melyek megváltoztatnak minket

A Hogyan tovább? előadás-sorozat VIII. évadához érkezik ezzel az október 5-i alkalommal, amelyet újra az ELTE Bölcsészettudományi Kar Gólyavárának Mária Terézia termében rendezünk meg. Visszatérő résztvevőink már megszokhatták, hogy a sorozat előadója, Limpár Imre tanácsadó szakpszichológus a rá jellemző gyakorlatorientáltságot és praktikus szemléletet minden esetben biztosítja. Tovább ›»

Kedvezményes nevezés a 36. SPAR Budapest Maratonra ELTE-dolgozók részére

Elindult a nevezés az ősz egyik legrangosabb futónapjára. 36. SPAR Budapest Maraton Fesztivál nemzetközi mezőnyében futhatsz maratont egyéni indulóként vagy párban. Ha a 42 km túl sok még neked, válaszd a SPAR 30 km-es kiegészítő távot. Akik a rövidebb távokat kedvelik azoknak ajánljuk a SPAR 10 km-t, vagy a páros 4 fős staféta számot, így megoszthatják a maratoni távot és az élményt barátaikkal, családtagjaikkal, kollégáikkal. A minimaraton távja 5 km, melyet önmagában vagy akár a 10 km-s távval kombinálva is teljesíthetsz. Tovább ›»

Angol önéletrajz, motivációs levél, állásinterjú komplex workshop (2021. ősz)

Kinézted magadnak álmaid állását? Angol CV-t és motivációs levelet kérnek, de nem tudod, hogyan állj neki, mit kéne beleírnod...vagy mit kéne kihagynod belőle? Tanácstalan vagy, hogy a passzív nyelvtudás önéletrajzba való-e? Szeretnél hasznos kifejezéseket, szófordulatokat tanulni? Félsz az angol nyelvű állásinterjútól? Szeretnéd magad kipróbálni, hogyan állnád meg a helyed az interjún? Az ELTE Karrierközpont új szolgáltatása tud Neked segíteni! Tovább ›»