fbpx
Karrierközpont
Slider

10 tipp a biztos bukáshoz és kudarchoz az életben

Fura cím, sőt bizarr. Miért mennék el egy olyan előadásra, ahol a garantált bukás receptjeiről beszélnek majd, legalábbis a cím alapján. Ez nonszensz. Vagy mégsem?

Sokan nőttünk fel olyan szólás-mondások között, hogy „Az okos ember saját hibáiból tanul, a bölcs a másokéból”, vagy „Az okos ember más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye pedig semmiből sem”, és így tovább. Azonban, ha a gyakorlatot nézzük, inkább csak ismételjük a magunk magánéleti vagy munkahelyi mókuskerekében ugyanazokat a lépéssorokat. Kívülről fújjuk már zsigerből, mi fog történni, mégsem lépünk ki – divatosan – a komfortzónánkból.

Jól megszokott körök hada fut le naponta, hetente. A sikerre vágyunk, de újra és újra megállapítjuk január 1-jén vagy a születésnapunkkor, hogy megint eltelt egy év. Ennek az ördögi spirálnak kísérelnénk meg megálljt parancsolni.

Ezúttal sem elméleti fejtegetésekre számíthatunk, hiszen Limpár Imre a rá jellemző gyakorlatorientáltságát hozza el nekünk.

Mottó: „Nem adhatok neked bombabiztos receptet a sikerhez, a kudarc receptjével azonban szolgálhatok: igyekezz mindig mindenkinek a kedvében járni.” (Herbert Bayard Swope)

Előadó: Limpár Imre szakpszichológus (limparimre.com)

Időpont: 2017. március 21. (kedd) 18:00 

Helyszín: ELTE BTK Gólyavár, Mária Terézia terem

MIVEL A TEREM BEFOGADÓKÉPESSÉGE KORLÁTOZOTT, KÉRJÜK RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKOD AZ ALÁBBI ŰRLAP KITÖLTÉSÉVEL JELEZD!

10 tipp a biztos bukáshoz és kudarchoz az életben

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.

Ekkor alapították az ELTE-t.