Karrierközpont
Slider

Teltház a karriertanácsadáson

Az idén útjára indult ELTEfeszten a Karrierközpont tanácsadással is képviseltette magát 2014 februárjában. Az összegyetemi képzési és tudományos fesztivál több ezer látogatója ingyen regisztrálhatott a pályaválasztást segítő szolgáltatásra.

Összesen négy tanácsadóval, délelőtt 10-től 13 óráig tartó konzultációs lehetőséggel várta a Karrierközpont a pályaválasztás előtt állókat, együttműködésben a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Diákközpont Karrier Iroda munkatársaival.

A résztvevők a hozott téma alapos, több gyakorlati szempontból történő megvizsgálása mellett általános tájékoztatást kaptak a Karrierközpont hétköznapok során is ingyenesen részt vehető karriertanácsadási szolgáltatásáról.

Örömteli tapasztalat, hogy a tanácskérők többsége a végzős vagy a tizedikes évfolyamból, azaz bőven a diplomázás előtt tudatos karrierépítésbe kezdő diákok közül került ki. A Karrierközpont fontos célkitűzése, hogy a tudatos felkészülésben támogassa a fiatalokat, ezért szívesen jelenik meg tanácsadási szolgáltatásával is a hasonló rendezvényeken.

K. Sz. 2014.02.05.