Karrierközpont
Slider

Szóvivő- és sajtóreferens-képzés (2018. április-május)

Kiből lehet „szóvivő”, „sajtós”, „PR-es”? Mit csinál a kommunikációs munkatárs? Hogyan építünk sajtókapcsolatokat? Miből áll a PR stratégia? Ha mindez Önt is foglalkoztatja, részt venne egy valóban hasznos képzésen, jelentkezzen az ELTE Karrierközpont Szóvivő- és sajtóreferens-képzésére!

Gyakorlatorientált tanfolyamunkon elsajátíthatja a sajtókommunikáció legfőbb trükkjeit, tudnivalóit, kipróbálhatja magát, és olyan kapcsolatokat szerezhet, amelyek nagyban elősegíthetik kommunikációs területen való elhelyezkedését!

Oktatók:
Reiber Gabriella – kommunikációs szakértő, fejlesztési vezető, ELTE Szolgáltató Központ
Kövesdi Anna – kommunikációs és PR szakértő, szabadúszó
Szabó Patrícia – szóvivő, pr szakember, blogger

Oktatóinkról bővebben az alábbi linken olvashat:
http://karrierkozpont.elte.hu/oktatok-bemutatkozasa/

A képzés tematikája és ütemezése:

Alkalom Ütemezés Témakör Oktató
1.

2018. április 14.
9.00-12.30

1. Hogyan jelenjünk meg a médiában? Reiber Gabriella
2. A pr munka alapjai, részei, munkafolyamatok, határterületek
2. 2018. április 21.
9.00-11.15
3. Gyakorlat, elemzés Reiber Gabriella
3. 2018. április 28.
9.00-12.30
4. PR-esként egy ismert cégnél Kövesdi Anna
5. Feladatok, gyakorlati szituációk
4. 2018. május 5.
09.00-12.15
6. Ki lehet szóvivő, miből áll a munkája? Szabó Patrícia
7. Szóvivői feladatok részletesen
5. 2018. május 12.
9.00-11.30
8. Szóvivői gyakorlat Szabó Patrícia
6. 2018. május 26.
9.00-12.15
9-10. Záró gyakorlat, vizsga Reiber Gabriella

A képzés elvégzéséről tanúsítványt állít ki az ELTE Szolgáltató Központ.

A képzés helyszíne:

A foglalkozások az ELTE Szolgáltató Központ képzőtermében (1088 Budapest, Múzeum krt. 4. A épület, -123 terem) zajlanak.

A képzés díja:

A képzés díja ELTE kedvezménnyel (ELTE hallgató, dolgozó, Alumni) 40 000 Ft (31 500 Ft + ÁFA). A kedvezményre nem jogosultak 50 000 Ft (39 370 Ft + ÁFA) áron tudják igénybe venni a képzést.

A kedvezményre való jogosultságot a képzési szerződés leadásakor igazolni szükséges!

  • ELTE hallgató esetén NEPTUN-kóddal
  • ELTE Alumni esetén Alumni kártyával
  • ELTE dolgozó esetén munkaügyi törzsszámmal

Amennyiben Alumni Kártyát szeretne igényelni, azt a titkarsag@alumni.elte.hu email címen teheti meg. A tárgy mezőbe írja bele, hogy a Szóvivő- és sajtóreferens-képzéshez szeretné igénybe venni a kártyát, ezzel meggyorsíthatja az igénylés folyamatát!

A jelentkezés menete:

1) Első lépésként az oldal alján, a JELENTKEZÉS mezőinek kitöltésével jelentkezhet képzésünkre. Válaszlevelünkben megküldjük a képzési szerződést.

2) A jelentkezés akkor válik érvényessé, ha a jelentkező a megküldött képzési szerződést kitöltve, kinyomtatva és aláírva, az online jelentkezés időpontjától számított 7 napon belül (március 30. után jelentkezők legkésőbb április 6-ig) eljuttatja az ELTE Szolgáltató Központ irodájába (1056 Budapest, Szerb utca 21-23. földszint 5. terem) vagy leadja az ELTE Quaestura ügyfélszolgálaton (1053 Budapest, Ferenciek tere 6. Egyetemi Könyvtár épülete) illetve az ELTE Q-ponton (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A. Északi Tömb I. emeleti galériája, az Eötvös Kiadó mellett).

A képzési szerződést magánszemély jelentkezése esetén 2 példányban szükséges eljuttatni Irodánkba. Amennyiben egy szervezet vagy vállalkozás átvállalja a képzés költségeit, úgy kérjük, a szerződés valamint az 1. számú melléklet 3 példányát juttassa el hozzánk!

A jelentkezés határideje: 2018. április 6.

3) A képzés első napján minden jelentkező kézhez kapja a képzési díj befizetéséhez szükséges csekket (vagy amennyiben átutalással kíván fizetni, az utaláshoz szükséges információkat). A képzés 2. alkalmáig szükséges befizetni a részvételi díjat és igazolni a befizetés tényét. Kérjük, hogy a befizetett, bescannelt/befotózott postai csekket (vagy az átutalásról szóló tranzakciós visszaigazolást) küldje el nekünk emailben a kepzes@karrier.elte.hu címre (az email tárgyában megjelölve: NÉV, Szóvivő és sajtóreferens, Befizetés igazolása)!

A képzés létszáma:

A képzést minimum 15 jelentkező esetén tudjuk elindítani a meghirdetett dátummal (amennyiben nem gyűlik össze a szükséges létszám a képzés elindítására, a jelentkezők várólistára kerülnek). A létszám alakulásáról az ELTE Szolgáltató Központ a jelentkezőket írásban tájékoztatja, lemondás esetén az esetlegesen befizetett képzési díjat visszatéríti.
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a helyek a szerződés beérkezésének sorrendjében telnek be.

A képzés maximális létszáma: 20 fő

A jelentkezésről, fizetési módokról a kepzes@karrier.elte.hu elektronikus levélcímen, illetve a +36 1 411 6500/ 8264-es melléken lehet érdeklődni.

VÁRÓLISTA

A csillagozott (*) mezők kitöltése kötelező.

Csak akkor töltse ki, ha aktív hallgatói jogviszonya van!

Ezt olvastad már?