fbpx
Karrierközpont
Slider

Sikerrel zárt az ELTE Virtuális Állásbörze

Az ELTE Karrierközpont november 3-a és 6-a között, a tervezettnél egy nappal hosszabban tartotta a Virtuális Állásbörzét. A börze platformján 74 munkáltató virtuális standjánál összesen 2831, fiatal egyetemistákat és frissdiplomásokat megcélzó pozícióból lehetett válogatni, ami rekordszámúnak számít az elmúlt évek viszonylatában.

Az allasborze.elte.hu-n 23 660 oldallátogatás mellett mintegy 635 álláskereső regisztrált és böngészett az állások között. A felhasználók átlagosan több mint 9 percet töltöttek az oldalon, a visszafordulási arány nem érte el az 1%-ot sem, amiből arra lehet következtetni, hogy az oldal látogatói közül szinte mindenki legalább egy aloldalra továbbkattintott. Ez az elmúlt évi 23%-os visszafordulási arányhoz képest komoly sikerként könyvelhető el.

A regisztrálók több mint 50%-a ELTE-s volt, ezen belül is a legnagyobb arányban a BTK hallgatói vettek részt az álláskeresésben.

A pályázók most is beküldhették az önéletrajzukat, amely lehetőséggel mintegy 30 jelentkező élt. Ezeket az anyagokat a Karrierközpont munkatársai szakmai szempontok alapján ellenőrizték és kijavítva visszaküldték az érdeklődőknek, ezzel is növelve álláskeresési esélyeiket.

November 3-4-5-én délután karrierépítéshez köthető programok várták az érdeklődőket, melyre – a visszajelzések alapján – nem csak a Virtuális Állásbörze résztvevői, hanem olyan érdeklődők is érkeztek, akikhez az országos sajtókampány révén jutott el a rendezvény híre. A legnépszerűbb ezek közül a Colibri és a Karrierközpont közös szervezésében létrejött meetup volt, amelyen mintegy 65 tudatos karrierépítő gyűjtötte be a négy meghívott sikeres vállalkozó jó tanácsait.

Ezt olvastad már?

Sikerrel zárult az V. ELTE Virtuális Állásbörze

Az ELTE Karrierközpont november 11-13. között ötödik alkalommal rendezte meg a Virtuális Állásbörzét. Az ELTE karrier platformján rekordszámú, 74 munkáltató virtuális standjánál összesen mintegy 1800, fiatal egyetemistákat és frissdiplomásokat megcélzó pozícióból lehetett válogatni. A börzén az ország vezető tanácsadó, kereskedelmi és innovációs társaságai is részt vettek. Tovább ›»