fbpx
Karrierközpont
Slider

Segíts otthonról látássérülteknek újságot olvasni!

Havi 200 cikket várnak lelkes felolvasóktól a Lapról Hangra projekt honlapján, ezzel segítve a látássérülteket, hogy ők is „olvashassanak” újságot. Szállj be te is!

Az Informatika a Látássérültekért Alapítvány és az ELTE közös megállapodása értelmében 2016. április 22-éig havi 200 cikket szeretnének feltölteni hanganyag formájában a látássérültek segítésére. Hogy ez a vállalás teljesül-e, csak rajtad áll, kedves ELTE polgár!

Ha van 10 perced, egy izgalmas sajtóterméked, ami csak nyomtatott formában elérhető és hangfelvételre alkalmas számítógéped vagy telefonod, melyhez már elérhető a Play Áruházból Androidra ingyenesen letölthető alkalmazás, akkor regisztrálj a www.laprolhangra.hu oldalon.

A regisztrációnál az alábbiak szerint kell eljárnod:

ELTE Alumni tag:

Felhasználónév: szabadon választható

Teljes név: Vezetéknév Keresztnév (ELTE)

A többi rubrika értelemszerűen.

A zárójel használata nagyon fontos, mert ezzel lehet majd szűrni! A regisztráció után kapsz egy e-mailt, amelyben megerősítik a felhasználói nevedet és a jelszavadat, majd egy linket, amelyre kattintva a regisztrációt aktiválni tudod.

A felolvasáshoz szükséges tudnivalókat megtalálod a Lapról Hangra honlapján az „Útmutató felolvasáshoz és cikkfeltöltéshez” címen.

Minden jelentkező ELTE polgárnak köszönjük az eddigi munkát!

Ezt olvastad már?

Önkéntesség a munkavállalásban (Karriermenedzsment III.)

A kurzus résztvevői megismerkednek az önkéntesség fogalmával, főbb jellegzetességeivel. A kurzus egyéni, társas és szervezési kompetenciákat is fejleszt (pl. felelősségvállalás, társadalmi érzékenység, kezdeményezőkészség, menedzsment kompetenciák). A kurzus során alkalmazott módszerek az interaktivitásra építenek (tréning, terepmunka, projektmenedzsment). Tovább ›»