fbpx
Karrierközpont
Slider

Tréningek / Tanfolyamok rovat

Quant Ladies Event

All progress takes place outside the comfort zone... Every day is exciting and brings a new set of challenges. Quantitative professionals play an important role in responding to worldwide financial markets:  they handle complex analytical, computer science and data problems and provide critical quantitative solutions for several business areas across the firm. Tovább ›»

Tanulástechnika tréning az ELTE Karrierközpontban!

A régi, jól bevált képzések mellett Karrierközpont törekszik új képzések, tréningek bevezetésére is. A Tanulástechnika tréning a XXI. század gyorsan változó igényeire reagálva született meg. A résztvevőket a mindennapi gyakorlatban használható tudással vértezzük fel. A képzés során nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra, ezáltal valós kompetenciafejlődés érhető el. Tovább ›»

Morgan Stanley Powershell és Python Tanfolyam

A Windows PowerShell a Microsoft rendszerek alapvető eszköze a rendszergazda feladatok automatizálására. A Windows kiszolgálók, az Active Directory, az Exchange levelezés vagy akár a SharePoint információkezelő rendszerek üzemeltetése ma már elképzelhetetlen alapos PowerShell ismeretek nélkül. De nincs ez másként a Microsoft felhő alapú rendszerénél, az Azure-nál sem. A Python egy könnyen tanulható, de hatékony programozási nyelv. Magasszintű adatstruktúrái, az objektum-orientáltság egyszerű megközelítése, elegáns szintaxisa, dinamikus típusossága és interpreteres mivolta ideális script-nyelvvé teszi. Kiválóan alkalmas gyors fejlesztői munkákra, nagyobb projektek összefogására. Tovább ›»
1 2 3