Karrierközpont

Hírek rovat

A vakok, látássérültek élettel való elégedettségének,és globális jóllétének összehasonlítása látó emberek élettel való elégedettségével, és globális jóllétével

Szeretném felkérni egy kérdőív kitöltésére, mellyel személyiségpszichológia műhelymunkámat segítené. A kutatás célja a vakok, látássérültek élettel való elégedettségének,és globális jóllétének összehasonlítása látó emberek élettel való elégedettségével, és globális jóllétével. Krizbai Teca vak pszichológus hallgató vagyok. A kérdőívet Dr. Oláh Attila, és az ELTE pozitív pszichológia kutatócsoportja állította össze. Együttműködését köszönöm! Tovább ›»

ELTE Múltidéző, Generációk – emlékek

Új sorozatot indít az ELTE Alumni Központ „ELTE Múltidéző, Generációk – emlékek” címmel. A korosztályos moderált pódiumbeszélgetés-sorozatban az egyetem neves alumnusai vesznek részt. Miről szól? Magunkról – nekünk. Az első pódiumbeszélgetést Kelevéz Ágnes, az ELTE Alumni Alapítvány kurátora és ötletindító fogja moderálni. A pódiumon ezúttal Hudecz Ferenc, Bán Zsófia, Mérő László, Csáki Judit, Kukorelli István fognak szerepelni. Tovább ›»

Mindennapi konfliktusaink

Edith Piaf kellemes francia melódiájával és az Eredet című film kulcsgondolatával – miszerint felébredünk-e az életünkben vagy csak végigalusszuk azt – alapozta meg a hangulatot Limpár Imre szakpszichológus a "Hogyan tovább?" előadássorozat mindennapi konfliktusainkkal foglalkozó évadának 2017. október 24-i alkalmán. Tovább ›»

Improvizációs Műhely az ELTE Informatikai Karon

Sok szeretettel hívunk meg Téged improvizációs műhelyünkre! Gyere el, lazítsd ki színjátszós reflexeid! A műhelyen a mindennapi életből vett helyzeteket dolgozunk fel az ismert "Beugró" játékon keresztül. Az aktivitás nem elvárt, elég akkor beszállni a játékba, mikor kedvet kapsz hozzá! Célunk, hogy megtapasztald, milyen ereje van az improvizációnak az élmények feldolgozásában Tovább ›»
1 2 3 4 5 30