Karrierközpont
Slider

Hírek rovat

a chat szokások vizsgálata

Nagy Fruzsina vagyok, az ELTE BTK kommunikáció- és médiatudomány szak hallgatója. A web-szerkesztés tárgyhoz tartozó beadandóm témája a chat szokások vizsgálata, és ezzel együtt az emojik. Mindezt egy kérdőív segítségével szeretném elemezni. A kérdőív teljesen anonim, kitöltése mindössze pár percet vesz igénybe. Az adatokat kizárólag statisztikai célú elemzésre használom fel dolgozatomban. Tovább ›»

A kontroll illúziója vs. Sorsunk irányíthatósága

Sokan azt hiszik a megannyi fekete-fekete-fekete-fekete hétköznap után eljön majd egy varázslatos guillotine-pillanat és utána minden fehérben pompázik: beköszönt a várva várt aranykor, amit már – valljuk be – rég kiérdemeltünk. Sajnos ez így azonban illúzió marad, s hazugság, hogy egyetlen csapásra változtathatunk mindenen. Tovább ›»

Quant Ladies Event

All progress takes place outside the comfort zone... Every day is exciting and brings a new set of challenges. Quantitative professionals play an important role in responding to worldwide financial markets:  they handle complex analytical, computer science and data problems and provide critical quantitative solutions for several business areas across the firm. Tovább ›»

Vállalkozó kedvű játékos délután az ELTE-n (Deal Game)

Érdekli a vállalkozások világa? Ha elképzelte már, hogy könyvelőjével és ügyvédjével közösen tervezik és alakítják a saját vállalkozása jövőjét… Ha elképzelte már, hogy brandet épít és megismertette magát a világgal… Akkor Önnek való a Deal Game vállalkozó kedvű játékos délután! A változatos business kártyák a játék során segítik vagy nehezítik vállalkozása sikerességét a gyorsan változó üzleti világban. Az esemény során betekintést nyerhet a vállalkozások jogi, gazdasági, kommunikációs és IKT területeibe. Ragadja meg a lehetőséget és próbálja ki magát kockázat nélkül egy vállalkozás alapításában! Tovább ›»

A siker lélektani sarokkövei III.: Időmilliomosok

Sokan csak rohanunk: a gyűlölt hétfőtől a vágyott péntek délutánig; ősztől karácsonyig; újévtől nyárig, hogy közben egy-két hosszú hétvége kötelező pihenőnapjai némi vigasztalást jelentsenek a mókuskerék forgatagában. Időnként pedig mindannyiunk életében fel-feltűnnek olyan személyek, akik – mintha időmilliomosok lennének – valahogy jobban csinálják. De hogyan sikerülhet ez nekik? Erre keressük a választ. Tovább ›»
1 2 3 39