Karrierközpont

Hírek rovat

Egy kávé a koleszban? Jöhet!

Február folyamán az ELTE összes kollégiumába új vízforralók és bögrék kerültek a NESCAFÉ támogatásával, a Szolgáltató Központ, a USP Team Kft. és a Wings Group közreműködésében. Az akció fő célja, hogy a kollégiumokban lakók még komfortosabban érezhessék magukat és mindenkinek legyen eszköze egy jó kávé elfogyasztásához. Tovább ›»

Mesterséges intelligencia és digitális tanulás

Míg a mesterséges intelligenciával (AI, artificial intelligence) vezérelt alkalmazásokban és robotokban sokan a mindennapi életünk megkönnyítőjét látják, mások egyenesen az emberiség végítéletének gondolják a gépek és programok önállósodását. A február 22-i Telenor Okostelefon Akadémia ezúttal a mesterséges intelligencia jelenét és lehetséges jövőjét járja körbe. Tovább ›»

Skills & Jobs & Fun for Students

Would you like to work beside the school? Are you interested in what kind of job opportunities are available in Hungary as a foreign student? Or do you already have a job, but want a better one? Do you have an idea to start an enterprise? Are you interested in what kind of skills and competence do you have, or you need some reinforcement? Tovább ›»

Pályázati kiírás

Az OTP Business Kis-, Középvállalati Igazgatósága „OTP Business ÜzletRace Hallgatói Pályázat 2017” néven, felsőoktatási intézményben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező diákok részére pályázatot hirdet 2017. február 6. és 2017. március 5. között. Tovább ›»

Őszintén a házasságról – Páratlan beszélgetés közismert párokkal

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Valentin-nap környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A házasság hetét – amelyhez hazai és nemzetközi szinten is számos ismert közéleti személyiség csatlakozott kifejezve elköteleződését a házasság, a család ügye iránt – mára 4 kontinens 21 országában ünneplik. Hazánkban az országos eseménysorozatot 2008 óta rendezik meg a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, számtalan nagyváros, település, közösség részvételével. Tovább ›»
1 2 3 23